Καινοτομία στην υπηρεσία του δημότη από τον αντιδήμαρχο Π. Ιωάννου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Καινοτομία στην υπηρεσία του δημότη από τον αντιδήμαρχο Π. Ιωάννου

Μία καινοτομία στην επικοινωνία του με τους δημότες εισαγάγει ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ιωάννου, κάνοντας πράξη, όπως λέει, σχετική προγραμματική δέσμευση του συνδυασμού του.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο κ. Ιωάννου αναφέρει:

Προεκλογικά, ως συνδυασμός Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, τονίσαμε στους βασικούς άξονες του προγράμματός μας το πόσο σημαντική είναι η διοικητική διακυβέρνηση των υπηρεσιών του Δήμου.

Προσωπικώς είχα δηλώσει: «Μία από τις πλέον βασικές επιδιώξεις κάθε δημοτικής αρχής  πρέπει να είναι η  αμφίδρομη σχέση  πολίτη-Δήμου στη λήψη των αποφάσεων που τους αφορούν», προσθέτοντας: «Ο συνδυασμός μας πιστεύει απόλυτα στον θεσμό της Δημοκρατίας -ουσιαστικά και όχι στα λόγια- και στην Αρχή της Διαβούλευσης και της Ελεύθερης Έκφρασης των Δημοτών. Με αυτόν τον τρόπο κάθε Δημότης, κάθε Σύλλογος, κάθε Ένωση της πόλης μας θα έχει τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα και να εκθέσει τα προβλήματά του».

Πιστός στις προεκλογικές εξαγγελίες μου προς τους δημότες Λυκόβρυσης-Πεύκης και στον σημερινό ρόλο μου ως αντιδημάρχου, σε μια εποχή δύσκολη για όλους, χωρίς μετακινήσεις, χωρίς συναντήσεις, με υγειονομικά μέτρα προφύλαξης, με τήρηση αποστάσεων κ.λπ., δίνω τη δυνατότητα στους δημότες μας να είναι κοντά στον Δήμο μας και να μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου με ασφάλεια και ευελιξία, σε χρόνο που πραγματικά τους εξυπηρετεί και με εύκολο και απόλυτα δημοκρατικό τρόπο να εκθέτουν τα προβλήματα ή τις απόψεις τους και να επιδιώκουν τις λύσεις, στο πλαίσιο του εφικτού.

Έτσι πλέον καθιερώνω τον θεσμό Τηλεδιάσκεψη του Δημότη με τον Αντιδήμαρχο.

Κάνοντας χρήση των νέων τεχνολογιών και καινοτομώντας, φέρνουμε για πρώτη φορά στον Δήμο μας τη δυνατότητα στους δημότες μας να τηλεδιασκέπτονται με ευκολία, ασφάλεια και ευελιξία, από το σαλόνι του σπιτιού τους ή το γραφείο τους, εκθέτοντας τα θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες του αντιδημάρχου Πεύκης (γραφείο Δημότη, επιχειρηματικότητα, διεθνείς σχέσεις) και τους απασχολούν, ως απλούς ιδιώτες ή φορείς, συλλόγους, επιχειρήσεις κ.λπ., επιδιώκοντας την επίλυσή τους.

Ο πολίτης, απλώς επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα http://www.panioannou.com/ κάνει κλικ στο «ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΩΡΑ», συμπληρώνει τα λίγα στοιχεία που του ζητούνται και μέσα από το εμφανιζόμενο ημερολόγιο μπορεί να επιλέξει την ημέρα (Δευτέρα έως Σάββατο) και ώρα (πρωί ή απόγευμα), ανάλογα με τις ανάγκες του (εργασία, άλλες υποχρεώσεις κ.λπ.) και να κλείσει μόνος του ραντεβού για τηλεδιάσκεψη με τον αντιδήμαρχο από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου του.

Στις σχετικές σημειώσεις μπορεί αν αναφερθεί και στο θέμα που τον απασχολεί και για το οποίο επιθυμεί τη «συνάντηση».

Πατώντας «Αποστολή», λαμβάνει επιβεβαιωτικό email και έτσι απλά και αυτόματα, χωρίς γραφειοκρατίες, χωρίς αποκλεισμούς, με απόλυτα δημοκρατικό και ευέλικτο τρόπο, έχει κλείσει το ραντεβού του με τον αντιδήμαρχο, που ακόμη και στην εποχή της πανδημίας και των περιορισμών, αλλά και για τη συνέχεια, παραμένει προσπελάσιμος, εφαρμόζοντας την τακτική της «Ανοιχτής Πόρτας» προς όλους τους πολίτες και φορείς του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Απλές πρωτοβουλίες και χρήση της τεχνολογίας και της καινοτομίας για την επικοινωνία δημοτών, επιχειρήσεων και συλλογικών φορέων του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης με τον αντιδήμαρχο Πεύκης, πραγματοποιώντας υποσχέσεις προεκλογικές και με αδιάλειπτη διάθεση εξυπηρέτησης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet