Καινούργιο γήπεδο στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης
Κοινωνία

Καινούργιο γήπεδο στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης

Ένα καινούργιο γήπεδο 5×5 με ασφαλές δάπεδο και τέρματα, καθώς και δύο καινούργιες μπάσκετες απέκτησε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για πολλά χρόνια στον προαύλιο χώρο του σχολείο ήταν τοποθετημένες πλάκες Καρύστου, οι οποίες εγκυμονούσαν κινδύνους για την ασφάλεια των παιδιών. Πλέον, το προαύλιο μετά την τοποθέτηση ειδικού τάπητα είναι απόλυτα ασφαλές για τα παιδιά.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά: «Το νέο σύγχρονο γήπεδο στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης επιβεβαιώνει αυτό που λέμε από την πρώτη στιγμή, ότι τα παιδιά μας και τα σχολεία μας είναι η βασική μας προτεραιότητα. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα απολαύσουν το παιχνίδι τους μέσα σε ένα περιβάλλον ασφάλειας. Ικανοποιήσαμε άμεσα ένα αίτημα πολλών ετών! Δεν σταματάμε όμως εδώ, καθώς σύντομα έρχεται η σειρά του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης».

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Μπελεχρής τόνισε για το θέμα: «Παραδίδουμε στη σχολική κοινότητα ένα ακόμα σημαντικό έργο, ανταποκρινόμενοι σε ένα πάγιο αίτημα. Τα παιδιά πλέον θα αθλούνται σε σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις. Συνεχίζουμε με στόχο να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στα παιδιά μας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet