Κ. Ξανθόπουλος: Κλειδωμένη παραμένει η παιδική χαρά της οδού Σερρών, στη Λυκόβρυση
Κοινωνία

Κ. Ξανθόπουλος: Κλειδωμένη παραμένει η παιδική χαρά της οδού Σερρών, στη Λυκόβρυση

Μία ακόμη κλειστή παιδική χαρά στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης καταγγέλλει η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών. Αυτή τη φορά καταγγέλλων είναι ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ξανθόπουλος, ο οποίος αναφέρεται στην κλειστή παιδική χαρά της οδού Σερρών, στην περιοχή Βαγιωνή, στη Λυκόβρυσης, καθώς και σε άλλα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής.

Ειδικότερα, ο κ. Ξανθόπουλος αναφέρει:

Μετά την καραντίνα περιμέναμε ότι τουλάχιστον οι χώροι που κινούνται και παίζουν τα παιδιά μας θα ήταν έτοιμοι και θα είχαν δοθεί για χρήση, όπως πρώτα. Καταλαβαίνετε λοιπόν και τη δική μας απογοήτευση όταν διαπιστώνουμε ότι δυστυχώς στον τομέα αυτό, για να μην ανοίξουμε περισσότερο το θέμα, τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Δεν θα πάω… μακριά, σε διάφορες γειτονιές του Δήμου μας, τις οποίες αναδεικνύουμε ήδη. Θα περιοριστώ σήμερα σε μια γειτονιά της Λυκόβρυσης, που με την ευρεία έννοια της λέξης είναι και δική μου γειτονιά. Πρόκειται για την παιδική χαρά που λειτουργεί στις οδούς Σερρών και Ιθάκης, κοντά την περιοχή Βαγιωνή, πίσω από τα γραφεία της εταιρείας Φυσικού Αερίου. Την επισκεφτήκαμε μαζί με τον επικεφαλής της παράταξης και πρώην δήμαρχο Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλο

Πρέπει να σας πως ότι εδώ το πρόβλημα δεν είναι μόνο η παιδική χαρά που παραμένει κλειδωμένη, αλλά η κατάσταση σε ολόκληρη τη γειτονιά. Πλήρης η εγκατάλειψη. Τα λέγαμε βεβαίως και την προεκλογική περίοδο, αλλά τότε ήταν δύσκολο να περάσουμε καθαρά τα μηνύματα της εγκατάλειψης της πόλης από τη δημοτική αρχή, γιατί οι πολίτες άκουγαν πολλά, από πολλές πλευρές. Το κατανοούμε, αλλά η κατάσταση, δυστυχώς δεν βελτιώθηκε μετά τις δημοτικές εκλογές, αλλά αντιθέτως χειροτέρεψε.

 Εμείς είμαστε όμως εδώ, κοντά στους πολίτες, σε όλες τις γειτονιές.

Υ.Γ.: Χτες (σ.σ.: 23/6) το βράδυ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με ομόφωνη απόφαση της δημοτικής μας ομάδας, ο επικεφαλής Γιάννης Θεοδωρακόπουλος έθεσε το θέμα και των κλειστών παιδικών χαρών και της γενικότερης εγκατάλειψης της πόλης. Είπαμε, δεν θα αφήσουμε να συνεχιστεί άλλο η υποβάθμιση της πόλη μας.    

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet