Οι “Αλληλέγγυες Νότες” καλωσορίζουν τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου
Κοινωνία

Οι “Αλληλέγγυες Νότες” καλωσορίζουν τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το 2ο Γυμνάσιο Πεύκης και ο Σύλλογος Γονέων και Μαθητών με τη στήριξη του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και σε συνεργασία με τη μουσική ομάδα «Αλληλέγγυες Νότες» πραγματοποιούν μουσική εκδήλωση για το καλωσόρισμα των μαθητών και μαθητριών την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015, στις 19:30, στο προαύλιο του Σχολείου (Κορίνθου και Καλύμνου).

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση συνεργασίας της διευθύντριας του 2ου Γυμνασίου Πεύκης Θεοδώρας Μαζιώτη, καλύπτοντας την ηχοφωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης, θεωρώντας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΕΑΠ ότι «ο εκπαιδευτικός σκοπός της συλλογικής έκφρασης δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για κοινή ευαισθητοποίηση».

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό (δωρεάν) και αντί εισιτηρίου οι παρευρισκόμενοι μπορούν να φέρουν σχολικά είδη τα οποία η Διεύθυνση του Σχολείου θα μοιράσει σε μαθητές. Η μουσική ομάδα «Αλληλέγγυες Νότες» θα παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Νερό Νεράκι» με τραγούδια και  μύθους για το νερό.

«Με όχημα τη μουσική, τις αξίες του Ανθρωπισμού και τη διάθεση για ειλικρινή προσφορά» αναφέρεται στην ανακοίνωση, «ας δώσουμε όλοι το παρών, κάνοντας πράξη την Αλληλεγγύη για την κοινωνία στην οποία ανήκουμε.

»Καλή Χρονιά σε όλους!

»Σας περιμένουμε!».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet