Λυκόβρυση – Πεύκη: 2020: Πράξη επαινετή από κάθε άποψη η εθελοντική αιμοδοσία
Κοινωνία

Λυκόβρυση – Πεύκη: 2020: Πράξη επαινετή από κάθε άποψη η εθελοντική αιμοδοσία

Η Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 εύχεται καλή επιτυχία στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 και αναφέρεται στη σημαντική αξία της συγκεκριμένης δράσης, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε και στην οποία αναφέρει τα εξής:

Πολλές φορές στη μικρή, αλλά πολύ αξιόλογη διαδρομή μας, στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας έχουμε επαινέσει πράξεις και πρωτοβουλίες του Δήμου μας, χωρίς υπεκφυγές και μισόλογα! Είναι μέσα στις βασικές μας αρχές και αξίες αυτή η νοοτροπία μας και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα.

Μία από αυτές τις πρωτοβουλίες είναι και η εθελοντική αιμοδοσία που οργανώνει η δημοτική αρχή για τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018, στην οποία όλοι έχουμε την υποχρέωση να δώσουμε το «παρών», όσοι φυσικά δεν δεσμεύονται από ιατρικές απαγορεύσεις. Είναι μια καταπληκτική εκδήλωση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς όλους τους συμπολίτες μας που μόνο όταν βρεθούμε σε μια τέτοια ανάγκη κατανοούμε τη μεγάλη της αξία.

Η πρωτοβουλία αυτή του Δήμου είναι από κάθε άποψη επαινετή, γνωρίζοντας απόλυτα ότι η οργάνωσή της απαιτεί κόπο και χρόνο για τους διοργανωτές, που αναμφισβήτητα «από τον Θεό θα το βρουν»!

Έτσι, η δημοτική μας παράταξη προτρέπει όλους που μπορούν να προσφέρουν μία φιάλη αίματος, που είναι βέβαιο ότι σε δύσκολες ανθρώπινες ώρες για όλους μας θα είναι πολύτιμη, σώζοντας μια ζωή συμπολίτη μας!

Η ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 εύχεται καλή επιτυχία στην εθελοντική αυτή προσπάθεια εκδήλωσης ανθρωπιάς, προσδοκώντας μια ασυνήθιστη συμμετοχή των συμπολιτών μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet