Λυκόβρυση Πεύκη 2020: “Τα προβλήματα δεν περιμένουν…”
Κοινωνία

Λυκόβρυση Πεύκη 2020: “Τα προβλήματα δεν περιμένουν…”

Η ομάδα προβληματισμού ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ 2020, με ανακοίνωσή της, επισημαίνει ότι συσσωρεύονται τα προβλήματα καθημερινότητας στην πόλη, καθώς η απερχόμενη δημοτική αρχή μεταθέτει την επίλυσή τους στην επόμενη, ενώ η νέα δημοτική αρχή δεν έχει ακόμη… αποκαταστήσει τον βηματισμό της. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Οι δημοτικές εκλογές τελείωσαν. Τα αποτελέσματα ανέδειξαν τους νέους δημοτικούς άρχοντες και όλοι περιμένουμε τη διάδοχη κατάσταση, ως πολλά υποσχόμενη στον λαό της πόλης μας.

Είναι όμως γεγονός αναμφισβήτητο ότι η πόλη μας και συνέχεια έχει και πολλά και πολυποίκιλα προβλήματα αντιμετωπίζει τα οποία δεν καταλαβαίνουν από αλλαγές εξουσιών ή από την εν δυνάμει καλοκαιρινή ραστώνη, η οποία ακολούθησε για πρώτη φορά το τέλος των εκλογών.

Η απερχόμενη δημοτική αρχή, είτε από τη δικαιολογημένη κόπωσή της είτε από τη νομοτελειακά διαμορφούμενη αποχώρησή της, έχει παραιτηθεί άνευ όρων και είναι ωσεί παρούσα στη δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα των πολιτών, οι οποίοι ζητούν και απαιτούν ενεργοποίηση και επίλυση προβλημάτων μέχρι την τελευταία ημέρα της αλλαγής σελίδας…

Παρατηρούμε πως αυτά δεν συμβαίνουν. Απεναντίας συσσωρεύονται προβλήματα, παραλύει η καθημερινότητα και όλα παραπέμπονται στους επόμενους!! Η χρηστή διοίκηση φαίνεται στα δύσκολα της διαδοχής. Τους πολίτες της πόλης μας, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, δεν τους ενδιαφέρουν ποιοι διοικούν αλλά πώς διοικούν ακόμη και στις έσχατες ημέρες της θητείας τους.

Επιπλέον είμαστε υποχρεωμένοι να παρατηρήσουμε κάτι πολύ σημαντικό. Η νέα δημοτική αρχή περιλαμβάνει στους κόλπους της ένα ικανό αριθμό δημοτικών εν ενεργεία συμβούλων, οι οποίοι πολλά υποσχέθηκαν για να κερδίσουν τη μάχη των εκλογών. Δεν κατανοούν ότι  αυτό λειτουργεί ως πρόκριμα των προθέσεών τους στη νέα τους θητεία; Αλλά πληροφορούμεθα ότι πριν καν αναλάβουν έχουν ήδη πολλά εσωτερικά προβλήματα να επιλύσουν που δεν τους αφήνουν χρόνο να ασχοληθούν με τα της πόλης, η οποία πορεύεται με τον αυτόματο πιλότο της ή με τη δύναμη της αδράνειας προηγούμενων εποχών!!

Δεν είναι στις προθέσεις μας να ακυρώσουμε την νέα δημοτική ομάδα που κέρδισε τις εκλογές πριν καν αναλάβει… Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να παρατηρούμε, να απαιτούμε και να στηλιτεύουμε τα τεκταινόμενα. Η πόλη έχει συνέχεια και οι διοικούντες ή οι μέλλοντες να διοικήσουν πείρα και ιστορία και δεν τους επιτρέπονται ολιγωρίες!! Και επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται αναμένουμε και γρηγορούμε!! Ιδωμεν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λυκόβρυση Πεύκη 2020

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. ΗΒΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    Τα προβλήματα σίγουρα δεν περιμένουν απλά οταν λιμνάζουν πολλαπλασιάζονται.
    Ομως αυτό που έχει τεράστια σημασία ειναι οτι τα προβλήματα και ΧΡΩΜΑ εχουν και οσο παραμένουν δινεται η ευκαιρία για λύσεις αφενός ΠΡΟΚΑΤ αλλά και για λύσεις που εξυπηρετουν διάφορα συμφέροντα…..Ζουμε στην εποχή του μαύρου και ζοφερού κυβερνητικου περιβάλλοντος που προσπαθεί να μας καταπιεί….Να μην αφήσει καμιά φωνή να ακουστεί αλλά και να δινει λύσεις μονο για πολυ ΛΙΓΟΥΣ και εκλεκτους…….Ποσο μακριά ειναι η περιοχή μας από τα τεκτενομενα στη χώρα μας…. θα αποδειχθεί πολυ σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet