Μέχρι πρωίας κράτησε το γλέντι του Συλλόγου Κρητών Πεύκης – Λυκόβρυσης
Κοινωνία

Μέχρι πρωίας κράτησε το γλέντι του Συλλόγου Κρητών Πεύκης – Λυκόβρυσης

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Κρητών Πεύκης – Λυκόβρυσης «Ο Τάλως» το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στο φιλόξενο κρητικό κέντρο «Αόρη» με το συγκρότημα του δεξιοτέχνη της λύρας Πέτρου Μαρουλή. Με παραδοσιακό κρητικό φαγητό, άφθονο ποτό και πολύ κέφι, το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που διασκέδασαν μαζί του.

Παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Κώστας Νικολιδάκης, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μπόλλας και Γιώργος Καρύμπας, η κοινοτική σύμβουλος Μάχη Γιούλη, ο αντιδήμαρχος Δήμου Ιλίου, λαογράφος και χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου, Γιώργος Φραγκάκης, ο αρεοπαγίτης ε.τ. Δημήτρης Κυριτσάκης, οι πρώην πρόεδροι του Συλλόγου, Στέλιος Πετρουλάκης (επίτιμος πρόεδρος), Γιώργος Παττακός, που είναι και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατσού, και Γιώργος Καρχιλάκης.  

Από τους τοπικούς φορείς παρευρέθηκαν ο αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Στεφανιδάκης του Ι. Ν. Αγίου Ελευθέριου Αμαρουσίου, οι πρόεδροι του Συλλόγου Γυναικών, Βίκυ Μάλαμα, του Συλλόγου «Οι φίλοι της Θένιας», Κώστας Κωνσταντινίδης, η Βάγια Κυριακίδου από την Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης, ο Δημήτρης Ιακωβίδης από τον Σύλλογο «Ιωνία» και ο υπεύθυνος Πολιτισμού Δήμου Ηλιουπόλεως, Χρήστος Φωτίδης.

Από τους κρητικούς συλλόγους ο Γιάννης Κατσαράκης και ο Νίκος Καραλής της Κρητικής Εστίας, η Μάρω Φωτάκη της Αγίας Γαλήνης, ο Σήφης Δραμηλάρης του Γέρακα, ο Κώστας Σηφάκης του Αμαρουσίου, η Άννα Ρούσου της Νέας Ιωνίας, ο Μανώλης Μπρέσκας των Αμπελοκήπων, ο Ιωάννης Σαββάκης των Αχαρνών, ο Κώστας Καπετανάκης του Παπάγου – Χολαργού, ο μουσικοδιδάσκαλος Νίκος Καραβυράκης και ο Σπύρος Αθανασάκης, εκδότης του περιοδικού «Κρητική Ματιά.

Ο Σύλλογος ανανεώνει το ραντεβού με τα μέλη και τους φίλους του για τις 19 Ιανουαρίου 2020 στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet