Μέχρι 1/12 οι αιτήσεις για δωροεπιταγές ενόψει των Χριστουγέννων στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Μέχρι 1/12 οι αιτήσεις για δωροεπιταγές ενόψει των Χριστουγέννων στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ενημερώνει ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση διατακτικών επιταγών για αγορά προϊόντων από σούπερ μάρκετ ενόψει Χριστουγέννων ορίζεται από Δευτέρα 27-11-2023 έως Παρασκευή 01-12-2023. Μετά το πέρας της παραπάνω προθεσμίας οι αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:

  • Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, Ρίμινι 10, Λυκόβρυση, Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 09:00-13:00.
  • Ο/η αιτών/ούσα θα πρέπει να έχει μαζί του φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, συνοδευόμενου από άδεια παραμονής σε ισχύ, Ε1, Ε9, Εκκαθαριστικό Σημείωμα τρέχοντος έτους και βεβαίωση ανεργίας σε ισχύ (κατά περίπτωση). Τα ανωτέρω δικαιολογητικά είναι απαραίτητα και από όσα ενήλικα μέλη συνοικούν με τον αιτούντα και υποβάλλουν χωριστά δήλωση φορολογίας. Οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου εξαιρούνται από τα παραπάνω δικαιολογητικά, καθώς τα έχουν προσκομίσει ήδη και θα προσέρχονται μόνο για την αίτηση.
  • Εισοδηματικά κριτήρια: μονοπρόσωπο νοικοκυριό έως 6.000 ευρώ, ζευγάρι – έως 7.500 ευρώ, πολυπρόσωπο νοικοκυριό (ανεξάρτητα από τον αριθμό μελών) έως 9.000 ευρώ.
  • Επειδή ο αριθμός των διατακτικών είναι περιορισμένος, η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά βάσει εισοδηματικών κριτηρίων.
  • 11 & 12 Δεκεμβρίου οι αιτούντες θα πρέπει να καλέσουν στο 210 2843652 για να ενημερωθούν για το αποτέλεσμα της αίτησής τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet