Μ. Τραγάδη: Απλήρωτοι επί μήνες οι εργαζόμενοι στο ΠΕΑΠ
Κοινωνία

Μ. Τραγάδη: Απλήρωτοι επί μήνες οι εργαζόμενοι στο ΠΕΑΠ

Ότι οι εργαζόμενοι στο ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης είναι απλήρωτοι επί μήνες καταγγέλλει το τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης Ειρήνη-Μαρία Τραγάδη.

Ακολουθεί σχετική ανακοίνωση της κ. Τραγάδη:

Με πλήρη και αποκλειστική ευθύνη της διοίκησης του ΠΕΑΠ το σύνολο των συμβασιούχων εργαζομένων, όπως καθηγήτριες/ες και γυμνάστριες/ες είναι απλήρωτες/οι εδώ και μήνες. Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενες/οι πέρασαν τις εορτές χωρίς να έχουν λάβει τις αποδοχές τους, ενώ εργάζονται εδώ και μήνες, με συμβάσεις ομηρίας. Αυτό που συμβαίνει στο ΠΕΑΠ είναι ανήκουστο. Κανένα εργασιακό δικαίωμα και ο απόλυτος εργασιακός μεσαίωνας.

Σαν να μην έφτανε αυτό, χθες το Δ.Σ. του ΠΕΑΠ αποφάσισε να δαπανήσει χιλιάδες ευρώ, σε τέσσερις εκδηλώσεις, που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν με πολύ χαμηλό κόστος.

Ε, αφού οι εργαζόμενοι δεν έχουν να φάνε ψωμί, ας φάνε παντεσπάνι από τις εκδηλώσεις του ΠΕΑΠ. Βέβαια, το πολιτικό τέλος της «Μαρίας Αντουανέτας» είναι γνωστό και θα έρθει σύντομα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet