Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών στις 12/9
Κοινωνία

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών στις 12/9

Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών φιλοξενώντας και στηρίζοντας την εκδήλωση του Περιφερειακού Τμήματος Πεύκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 έως τις 14:00 στην πλατεία Σοφούλη, σε χώρο που έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο. Οι άνθρωποι του Ερυθρού Σταυρού θα είναι εκεί, μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια, ενώ θα υπάρχουν δράσεις και εργαστήρια πρώτων βοηθειών για παιδιά και ενήλικες και θα γίνουν επιδείξεις διασωστικών ενεργειών.

«Η Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών καθιερώθηκε το 2000 με πρωτοβουλία του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου για να τονισθεί η σπουδαιότητα των Πρώτων Βοηθειών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αλλά και στην καθημερινότητα, εκεί όπου η έγκαιρη και σωστή παρέμβαση μπορεί να αποτρέψει μια αναπηρία ή να σώσει μια ζωή. Οι Εθνικοί Σύλλογοι του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου, σε όλον τον κόσμο γιορτάζουν την ημέρα αυτή, προκειμένου να αναδείξουν τη σπουδαιότητα των Πρώτων Βοηθειών» επισημαίνει η διοίκηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet