Ο αντιδήμαρχος Π. Ιωάννου εξασφαλίζει δωροεπιταγές εκμάθησης ξένων γλωσσών για μαθητές Α’ και Β’ δημοτικού
Κοινωνία

Ο αντιδήμαρχος Π. Ιωάννου εξασφαλίζει δωροεπιταγές εκμάθησης ξένων γλωσσών για μαθητές Α’ και Β’ δημοτικού

Όπως γνωστοποιεί ο αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Παναγιώτης Ιψάννου, τα φροντιστήρια «Ευρωγνώση Πεύκης» στήριξαν την επιθυμία της διοίκησης για δημιουργία της 1ης 3D σχολικής διάβασης, η οποία υλοποιήθηκε μπροστά από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης και θα συνεχίσουν και για επόμενες διαβάσεις.

Κατά την παράδοση της καλλιτεχνικής δημιουργίας και με ευκαιρία τη γνωριμία της ιδιοκτήτριας των φροντιστηρίων κ. Ράνιας Παπαδοπούλου με την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού κ. Ειρήνη Τσάτουμα, η πρώτη ρώτησε την πρόεδρο του Συλλόγου «σε τι θα μπορούσαν να είναι χρήσιμοι για τα παιδιά του σχολείου» και η πρόεδρος ζήτησε «στήριξη για τους μικρούς μαθητές, που θα κάνουν τα πρώτα μικρά βήματα για να έρθουν σε επαφή με την ξένη γλώσσα».

Τις επόμενες κιόλας ημέρες τα φροντιστήρια παρέδωσαν σε μέλη του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου δωροεπιταγές για όλους τους μαθητές της Α’ και Β’ τάξης του δημοτικού.

«Είναι πραγματικά ελπιδοφόρο πως έχουμε κοντά μας επιχειρηματίες οι οποίοι μας στηρίζουν και αποδεικνύουν κάθε φορά που τους το ζητάμε το κοινωνικό τους πρόσωπο την κοινωνική αλληλεγγύη αλλά και την ανθρωπιά που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους στηρίζουν τον Δήμο μας για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους δημότες» το μήνυμα του κ. Ιωάννου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet