Ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης χρήζει επίτιμη πρόεδρο τη Βασιλική Μάλαμα
Κοινωνία

Ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης χρήζει επίτιμη πρόεδρο τη Βασιλική Μάλαμα

Το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης τιμά την πρόεδρο Βασιλική Μάλαμα και προχωρά ομόφωνα στην ανακήρυξή της ως επίτιμη πρόεδρό του «για το μεγάλο και σημαντικό της έργο».

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης αναφέρει σχετικά:

«Η Βασιλική (Βίκυ) Μάλαμα ήταν μία αγωνίστρια της ζωής σε όλους τους τομείς. Ξεκινώντας από ένα μικρό χωριό της Μεσσηνίας, ήρθε στην Αθήνα όπου παρόλες τις οικονομικές αντιξοότητες κατόρθωσε να σπουδάσει. Δούλεψε πολύ και μαζί με το σύζυγό της Γιώργο Μάλαμα έφτιαξαν μια όμορφη οικογένεια και απέκτησαν δύο παιδιά.

Ήταν πνεύμα ανήσυχο, με ενσυναίσθηση και έδινε καθημερινά τον αγώνα της ως εργαζόμενη, ως μητέρα, ως σύντροφος, ως ενεργός πολίτης. Φύση καλλιτεχνική ασχολήθηκε με μεράκι με τη ζωγραφική.

Η Βασιλική Μάλαμα ήταν ευαισθητοποιημένη και φιλόζωη. Δεκάδες ζωάκια περιέθαλψε, ενώ στο αυτοκίνητό της είχε πάντα τροφή για τα αδέσποτα που τυχαία συναντούσε.

Ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης- Πεύκης ήταν το τρίτο της παιδί και δημιουργήθηκε από δική της ιδέα και πρωτοβουλία το 2007 στο οποίο και διατέλεσε πρόεδρος επί σειρά ετών μέχρι και το θάνατό της, αφήνοντας πίσω της πολύ μεγάλο έργο. Μέσα από τις φιλανθρωπικές του δράσεις στήριζε τη γυναίκα που βρισκόταν σε ανάγκη, τη μάνα, την άνεργη, την ηλικιωμένη, δίνοντας το δικό της αγώνα ενάντια στην κοινωνική ανισότητα. Ως ενεργός πολίτης προσέφερε κοινωνικό έργο όπου χρειαζόταν, στηρίζοντας τις δράσεις του Δήμου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet