Παρέμβαση Α. Ασπραδάκη για το «Βοήθεια στο Σπίτι» στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Παρέμβαση Α. Ασπραδάκη για το «Βοήθεια στο Σπίτι» στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με αφορμή την κριτική που δέχεται η δημοτική αρχή Λυκόβρυσης – Πεύκης για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας Άννα Ασπραδάκη, σημειώνει ότι «το τελευταίο διάστημα η τοπική μας κοινωνία βομβαρδίζεται από δελτία Τύπου δυσαρέσκειας και  συνωμοσίας».

«Λίγο ή πολύ η δημοτική παράταξη που διοικεί τον Δήμο μας έχει ως μοναδικό σκοπό την καταστροφή του. Αυτή είναι η επίπλαστη πραγματικότητα που κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, προσπαθούν να μας μεταφέρουν. Όμως δυστυχώς η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια και αυτός είναι ο πραγματικός κίνδυνος για τον Δήμο μας», σημειώνει η ίδια και εν συνεχεία καταθέτει το ιστορικό του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, για να καταλήξει:

«Η αντιπολίτευση έχει τον ρόλο της και το έχω αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι τον σέβομαι απεριόριστα. Άλλωστε υπάρχουν λαμπροί συνάδελφοι στην αντιπολίτευση, με γήινες προτάσεις, μελετημένες και συναινετική διάθεση. Ο σεβασμός χάνεται από τυχόν έμμονες και επιφανειακές τοποθετήσεις που δεν ευσταθούν τουλάχιστον σε αυτό το σύμπαν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet