Πασχαλινές ευχές από τη δημοτική ομάδα Λυκόβρυση Πεύκη 2020
Κοινωνία

Πασχαλινές ευχές από τη δημοτική ομάδα Λυκόβρυση Πεύκη 2020

Ευχές για τις εορτές του Πάσχα απευθύνει η δημοτική ομάδα Λυκόβρυση Πεύκη 2020 στους πολίτες Λυκόβρυσης και Πεύκης.

Ακολουθεί το μήνυμα:

Αγαπητοί συμπολίτες

Η Ορθόδοξη Εκκλησία μας και εμείς όλοι τα μέλη της γιορτάζουμε την ανάμνηση του Θείου Πάθους του Κυρίου μας και τη λαμπροφόρο Ανάστασή Του όλη αυτή τη Μεγάλη Εβδομάδα που σύσσωμος ο λαός μας αισθάνεται και το εκδηλώνει ποικιλοτρόπως το αίσθημα της χαρμολύπης που είναι διάχυτο στις ψυχές μας.

Όλοι ζούμε το Θείο Πάθος, όλοι συναισθανόμεθα την εκούσια πορεία του Ιησού προς τον Γολγοθά, όλοι ζούμε την ελπίδα της λύτρωσης πως ο Χριστός θα νικήσει τελικά τον θάνατο και με τη θυσία Του θα ανοίξει τον παράδεισο που μέχρι τότε ήταν ερμητικά κλειστός. Η άπειρη αγάπη του Χριστού μας προς τον άνθρωπο Τον οδήγησε στη κορύφωση της θυσίας, στον σταυρικό θάνατο, αλλά και στην άπειρη δόξα της Αναστάσεώς Του.

Για όλους αυτούς τους λόγους το Πάσχα είναι «εορτών εορτή και πανήγυρις πανηγύρεων!» διότι «νυν πάντα πεπλήρωται φωτός» όπως ακριβώς ψάλλει η Εκκλησία μας στην αναστάσιμη θεία Λειτουργία.

Η δημοτική μας ομάδα Λυκόβρυση Πεύκη 2020 εύχεται σε όλους μας να ζήσουμε το φετινό Πάσχα με υγεία και ευτυχία ατομική και οικογενειακή, αλλά και τη συναίσθηση του θεμελιακού ερωτήματος: «Ένας Θεός σταυρώνεται για μένα, εγώ τι πρέπει να κάνω;». Αν απαντηθεί με ειλικρίνεια αυτό το ερώτημα τότε όλα τα προβλήματά μας θα λυθούν, είτε σε ατομικό είτε σε συλλογικό, τοπικό και εθνικό επίπεδο!!!

Το ευχόμαστε ολόψυχα!!! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet