Πλύσεις και απολυμάνσεις οδών στις γειτονιές του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Πλύσεις και απολυμάνσεις οδών στις γειτονιές του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Τα συνεργεία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης πραγματοποιήσαν εκτεταμένες επιχειρήσεις σε δρόμους των γειτονιές του Δήμου χρησιμοποιώντας νερό και απολυμαντικό υγρό, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα συνεργεία του Δήμου καλύψαν στην Κάτω Πεύκη τις οδούς Καποδιστρίου, Ελ. Βενιζέλου, Δαγκλή, Χρυσοστόμου Σμύρνης, Κολοκοτρώνη, Κορίνθου, Σωκράτους, Αγωνιστών, Δημάρχου Τρυπιά, Πλατεία Παπαπαναστασίου, στην Άνω Πεύκη τις οδούς Πίνδου, Δημοκρατίας, Μικράς Ασίας, Πλαστήρα, στο Ηλιακό Χωριό, στην Ελ. Βενιζέλου και στη Λυκόβρυση στις οδούς Αγίας Βαρβάρας, Πολεμιστών, Δροσίνη, Παλαμά, Λαμπράκη, Καραγιάννη, Πλαστήρα, Αγίας Παρασκευής και Πλαστήρα.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Κεντρική μας προτεραιότητα σε αυτήν τη θητεία είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και της καθαριότητας στην πόλη.

»Για αυτόν τον λόγο, έχουμε προσθέσει τρία νέα σύγχρονα απορριμματοφόρα στον στόλο του Δήμου μας και το επόμενο διάστημα θα βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τον εξοπλισμό μας μέσα από το Πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”.

»Έχει ήδη πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός για νέο σάρωθρο και σύντομα θα γίνει ο διαγωνισμός για νέο τριαξονικό φορτηγό με αρπαγή. Η καθαριότητα όμως δεν είναι μόνο η αποκομιδή των απορριμμάτων, χρειάζεται νερό, απολυμαντικό υγρό και σαπούνι, ειδικά από τη στιγμή που η πανδημία είναι ακόμη εδώ.

»Θα ήθελα να ευχαριστήσω το εργατοτεχνικό μας προσωπικό που το τελευταίο χρονικό διάστημα σήκωσε δυσανάλογο βάρος και μάλιστα επί ένα χρονικό διάστημα με ελλιπή σύνθεση λόγω κρουσμάτων και καραντίνας. Οι επιχειρήσεις και στις δύο Δημοτικές μας Ενότητες και σκοπός μας είναι κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και στην καθαριότητα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet