Πολίτες σε Δράση: Τα ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης-Πεύκης έχουν ανάγκη από ιατρό
Κοινωνία

Πολίτες σε Δράση: Τα ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης-Πεύκης έχουν ανάγκη από ιατρό

Η δημοτική παράταξη Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί πληροφορήθηκε για τις διαδικασίες που έχουν κινηθεί από τη διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ, μετά τη λήξη της σύμβασης του νομικού προσώπου, με την ιατρό των ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης και Πεύκης και την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που έχει δημοσιευτεί για την πλήρωση της συγκεκριμένης θέσης, όπως ενημερώνει ο επικεφαλής του συνδυασμού, δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κατσαρός.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο κ. Κατσαρός αναφέρει τα εξής:

Η παράταξή μας δηλώνει απερίφραστα την ικανοποίησή της από τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει η συγκεκριμένη ιατρός τα τελευταία χρόνια, γεγονός που πιστοποιούν δεκάδες ικανοποιημένα μέλη του ΚΑΠΗ τα οποία έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας.

Η μεγάλη ικανοποίηση των ατόμων που λαμβάνουν τις υπηρεσίες της ιατρού αποτελεί ποιοτικό χαρακτηριστικό, το οποίο, κατά τη γνώμη μας, πρέπει να αποτελεί τον κύριο γνώμονα για την αντικατάσταση ή όχι του προσώπου που κατέχει μια τόσο ευαίσθητη και υπεύθυνη θέση, ιδίως στις ημέρες μας.

Η θέση μας αυτή έχει μεταφερθεί στην πρόεδρο του ΚΟΙΠΑΠ, κατόπιν επικοινωνίας μαζί μου και με το τακτικό μέλος που μας εκπροσωπεί στο ΚΟΙΠΑΠ, Κέλλυ Κουφοπαντελή.

Άλλωστε, παρατηρείται διαφορετική προσέγγιση ανάμεσα στην ανανέωση της σύμβασης με τον γιατρό των παιδικών σταθμών, η οποία έγινε πριν λίγους μήνες, και στη διαδικασία που επιλέγεται στην περίπτωση της γιατρού του ΚΑΠΗ. Είναι εύλογο το ερώτημα που τίθεται σχετικά με το τι άλλαξε και επιλέγεται τώρα διαφορετική διαδικασία.

Θέλουμε να διασφαλιστεί πως, μετά το πέρας της διαδικασίας επιλογής και την υπογραφή της νέας σύμβασης, θα συνεχίσουν να παρέχονται υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες στα μέλη των ΚΑΠΗ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet