Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των Αεροπροσκόπων Πεύκης
Κοινωνία

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των Αεροπροσκόπων Πεύκης

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014, στο Άλσος Βαρβαρέσου, ο αγιασμός των Αεροπροσκόπων Πεύκης για την έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς.

Μετά το μυστήριο, που πραγματοποιήθηκε από τον πατέρα Γεώργιο του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα, ο αρχηγός του Συστήματος Ερμής Κρεμμύδας έκανε παρουσίαση των προσκοπικών δραστηριοτήτων και ευχαρίστησε τους βαθμοφόρους και τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης για τις αέναες προσπάθειες που κατέβαλλαν την προηγούμενη χρονιά ώστε να πραγματοποιηθούν οι προσκοπικές δραστηριότητες.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Σοφία Γουναροπούλου η οποία αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους γονείς, φίλους και εκπροσώπους της δημοτικής αρχής για τη συμπαράστασή τους αναφέρθηκε στο υλοποιηθέν έργο της Επιτροπής, στο πρόγραμμα της νέας χρονιάς και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να συμπαρασταθούν ενεργά στις εκδηλώσεις που ετοιμάζονται από τα μέλη της για την οικονομική ενίσχυση του προσκοπικού προγράμματος της νέας χρονιάς.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιος Μαυρίδης παίρνοντας τον λόγο αναφέρθηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στη σχέση του με τον προσκοπισμό καθώς και ο ίδιος έχει υπάρξει πρόσκοπος, για την ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάνθρωπο που χαρακτηρίζει τον προσκοπισμό καθώς και για τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει. Τέλος ευχόμενος καλή προσκοπική χρονιά δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται κοντά στους Αεροπροσκόπους Πεύκης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης, οι αντιδήμαρχοι Παν. Πανταζής, Δημ. Κατραμάδος, ο κ. Χρ. Φωτίδης, ο κ. Χρ. Σκαμάκης, ο πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Νικ. Γκαραβέλας, η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Νικολιδάκης, η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Μ. Μαμαλάκη, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Λυκόβρυση-Πεύκη Δημ. Κωνστάντος, έγκριτα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, πολλοί φίλοι και υποστηριχτές της προσκοπικής ιδέας.

Ακολούθησε πλούσιος μπουφές που επιμελήθηκαν τα μέλη και οι φίλοι της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet