Π. Ιωάννου: Να δημιουργηθεί Διαπαραταξιακή Επιτροπή για τη Λεωφόρο Κύμης
Κοινωνία

Π. Ιωάννου: Να δημιουργηθεί Διαπαραταξιακή Επιτροπή για τη Λεωφόρο Κύμης

Το θέμα της Λεωφόρου Κύμης και οι τελευταίες εξελίξεις και το πώς επηρεάζουν και θα επηρεάσουν την ζωή των πολιτών και της λειτουργίας των επιχειρήσεων έθιξε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυσης-Πεύκης Νέα Δημιουργία, Π. Ιωάννου, εγκαλώντας τη δημοτική αρχή «για αδιαφάνεια και παντελή έλλειψη κάθε ενημέρωσης για κάθε πράξη της σχετιζόμενη με ενέργειες και συμφωνίες της για την Λεωφόρο Κύμης και τυχόν οικονομικά ή άλλα ανταλλάγματα κ.λπ.».

Συγκεκριμένα, ο κ. Ιωάννου με επιστολή του προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρει, σε σχέση με το θέμα, την ανάγκη ενημέρωσης από τη δημοτική αρχή, αλλά και τη δημιουργία Διαπαραταξιακής Επιτροπής για τη Λεωφόρο Κύμης.

Ο κ. Ιωάννου στην επιστολή του τονίζει: «Αξιότιμη κ. πρόεδρε, καθώς το θέμα της Λεωφόρου Κύμης και τα όσα σχεδιάζονται γι’ αυτήν επηρεάζουν άμεσα την ζωή όλων των συμπολιτών μας και των επιχειρήσεων της πόλης μας και μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση από τη δημοτική αρχή στο Δημοτικό Συμβούλιο και στις παρατάξεις, που το απαρτίζουν, σας καλώ στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο να μπει θέμα ή δημιουργία Διαπαραταξιακής Επιτροπής με θέμα την Λ. Κύμης και τις εξελίξεις και να υπάρξει ενημέρωση του Συμβουλίου και των δημοτών για τις έως σήμερα εξελίξεις και τυχόν ενέργειες και συμφωνίες έχει προχωρήσει ως σήμερα η δημοτική αρχή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet