Π. Ιωάννου: Όψιμο το ενδιαφέρον και οι φωτογραφίσεις της δημαρχιακής αρχής για το Ηλιακό Χωριό
Κοινωνία

Π. Ιωάννου: Όψιμο το ενδιαφέρον και οι φωτογραφίσεις της δημαρχιακής αρχής για το Ηλιακό Χωριό

Η δημοτική παράταξη Νέα Δημιουργία, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Ιωάννου, κάνει λόγο για «όψιμο ενδιαφέρον της δημαρχιακής αρχής της Λυκόβρυσης-Πεύκης για τον Ηλιακό Χωριό και την παρουσίαση των λύσεων στα χρόνια προβλήματα της περιοχής». Μάλιστα, κατηγορεί τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη ότι ουσιαστικά προσπαθεί να εκμεταλλευθεί τις ενέργειες που άλλοι έκαναν για τη βελτίωση των συνθηκών στον… ταλαιπωρημένο «πρότυπο» οικισμό.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Όψιμο το ενδιαφέρον και οι φωτογραφήσεις της δημαρχιακής αρχής για το Ηλιακό Χωριό και η παρουσίαση τάχα λύσεων στα χρόνια προβλήματα της περιοχής, ουσιαστικά εκμεταλλευόμενος την προεργασία και τις ενέργειές μας για τη βελτίωση των συνθηκών εκεί.

Από τον Μάρτιο της φετινής χρονιάς είχαμε παρουσιάσει στους κατοίκους του Ηλιακού Χωριού τις εργασίες της τριμερούς επιτροπής ΕΥΔΑΠ, ΟΑΕΔ και Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης για την ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης στο Ηλιακό Χωριό. Αυτό αποδεικνύουν και τα σχετικά δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου από 19 Μαρτίου 2021, “Το σχέδιο για την ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης στο Ηλιακό Χωριό”), το οποίο πρώτοι παρουσιάσαμε στους φορείς της περιοχής».

Επίσης, όπως υποστηρίζει η παράταξη, αυτό δείχνουν και οι επαφές και η παρέμβαση στην ΚΤ.ΥΠ. (Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.) ήδη από τον Σεπτέμβριο για το πρόβλημα με τα σχολεία στο Ηλιακό Χωριό.

«Τώρα βέβαια ξαναβλέπουμε τον δήμαρχο να βγαίνει από το περίκλειστο γραφείο του, να δικαιολογείται για το τεράστιο πρόβλημα της πόλης μας με τα σκουπίδια, που βροντοφωνάξαμε, να απολογείται με φωτογραφήσεις κ.λπ. στους κατοίκους του Ηλιακού Χωριού, επιδεικνύοντας το όψιμο ενδιαφέρον του» συνεχίζει η Νέα Δημιουργία, για να προσθέσει:

«Η πόλη μας δεν έχει ανάγκη από δημόσιες σχέσεις, έχει ανάγκη από διοίκηση, οργάνωση και προπαντός από δουλειά για την επίλυση των προβλημάτων των κατοίκων της. Η Νέα Δημιουργία και ο Παναγιώτης Ιωάννου είναι πάντα εδώ, ως η μόνη αξιόπιστη, εναλλακτική δύναμη για τον Δήμο μας και για ένα νέο πρότυπο διοίκησης και παρουσίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet