Σε εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας συλλόγων ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σε εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας συλλόγων ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης

Σε εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας συλλόγων βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020.

Αρχικά συμμετείχε στην εκδήλωση του Συλλόγου Μικρασιατών Πεύκης – Λυκόβρυσης «Ιωνία», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» και στην οποία συμμετείχε η Χορωδία «Ιονίου Φωνές» με κάλαντα και τραγούδια.

Το απόγευμα της ίδια ημέρας ο δήμαρχος μετέβη στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ηλιακό Χωριό, όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Κρητών Πεύκης – Λυκόβρυσης «Ο Τάλως», την οποία ακολούθησε παραδοσιακό κρητικό κέρασμα, γλέντι και χορός με ζωντανή μουσική. Τέλος, βρέθηκε στην αντίστοιχη εκδήλωση του Γυμναστικού Συλλόγου «Αναγέννηση Πεύκης» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης».

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Αυτή την περίοδο του χρόνου οι σύλλογοι της πόλης μας, εθνικοτοπικοί, πολιτιστικοί, αθλητικοί και άλλοι κόβουν της πίτες τους. Είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας να ανταλλάξουμε ευχές για την επόμενη χρονιά και να θέσουμε στόχους. Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Προέδρους και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων για την ως σήμερα προσφορά τους στα δρώμενα της πόλης. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν και στο μέλλον. Εμείς, ως δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο τους συλλόγους, που αποτελούν την Κοινωνία Πολιτών, ώστε να πάμε την πόλη ακόμη πιο μπροστά και να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet