Σε επιστημονική ημερίδα για τις Θερμοπύλες και τη Σαλαμίνα ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σε επιστημονική ημερίδα για τις Θερμοπύλες και τη Σαλαμίνα ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στην επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» με θέμα «Θερμοπύλες και Σαλαμίνα: Αποτιμώντας τη σημασία τους στον σύγχρονο κόσμο» βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τελούσε υπό την αιγίδα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας. Πέραν της προέδρου του Ιδρύματος, Μαριάννας Βαρδινογιάννη, και του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, την εκδήλωση χαιρέτισε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, και η σύζυγος του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Άντρη Αναστασιάδου.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα τη χαρά να προσκληθώ από το Ίδρυμα “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη” και να παρακολουθήσω μια ημερίδα με εξαιρετικούς ομιλητές. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση και στο Ίδρυμα που τιμούν το μεγάλο ιστορικό ορόσημο των Θερμοπυλών και της Σαλαμίνας. Όπως πολύ εύστοχα επισήμανε στην ομιλία του ο καθηγητής Χανιώτης: “Πες μου ποιες επετείους γιορτάζεις να σου πω ποιος είσαι”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet