Στην κοπή πίτας του Α.Ο. Λυκόβρυσης και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης ο Τ. Μαυρίδης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στην κοπή πίτας του Α.Ο. Λυκόβρυσης και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης ο Τ. Μαυρίδης

Σε σειρά εκδηλώσεων παρευρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, το απόγευμα της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου 2020.

Συμμετείχε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Λυκόβρυσης που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης, καθώς και στις βραβεύσεις που ακολούθησαν.

Στη συνέχεια βρέθηκε στην εκδήλωση κοπής πίτας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης που πραγματοποιήθηκε στον χώρο της. Στην εκδήλωση διάβασαν κείμενα η κ. Λένα Βαλμά και η κ. Άσπα Κοντέλλη, ενώ συμμετείχε η Χορωδία της Κίνησης Πολιτών Λυκόβρυσης που διευθύνει ο κ. Ηρακλής Τσουκλείδης.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα τη χαρά να συμμετέχω σε δύο όμορφες εκδηλώσεις. Ενός αθλητικού συλλόγου που τιμά με την πορεία του την πόλη μας και δίνει τη δυνατότητα στα νέα παιδιά της πόλης μας να αθληθούν. Και της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης, που προωθεί τη φιλαναγνωσία και τον πολιτισμό. Είμαι πολύ υπερήφανος τόσο για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στην πόλη μας. Ο Δήμος και τα Νομικά μας Πρόσωπα στηρίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν την αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα με κάθε διαθέσιμο μέσο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet