Στο «Αντώνης Τρίτσης» η αγορά 8 ηλεκτροκίνητων οχημάτων από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Στο «Αντώνης Τρίτσης» η αγορά 8 ηλεκτροκίνητων οχημάτων από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Άλλη μία πρόταση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», μετά από απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα. Πρόκειται για την πρόταση που υποβλήθηκε στον Άξονα Προτεραιότητας ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (ΑΤ12) με τίτλο «ΔΡΑΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ» ,με χρηματοδότηση 1.500.000,00 ευρώ.

Η πρόταση αφορά στην αγορά 8 νέων ηλεκτροκίνητων οχημάτων αυτοκινήτων και των αντίστοιχων σταθμών φόρτισης στις Υπηρεσίες Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και της Τεχνικής Υπηρεσίας.          

Ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικώς:

«Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία του Δήμου μας και της δημοτικής μας αρχής είναι η έγκριση νέας χρηματοδότησης από το πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ. Η αγορά 8 νέων ηλεκτροκίνητων οχημάτων αυτοκινήτων θα ενισχύσει τις υπηρεσίες μας έτσι ώστε να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ο μηχανολογικός μας εξοπλισμός και ο στόλος οχημάτων και να επιτύχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας για την καθημερινότητά μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά, έτσι όπως είχαμε υποσχεθεί με σημαντικά και μεγάλα έργα, με προμήθειες εξοπλισμού, με εντάξεις σε χρηματοδοτούμενα εργαλεία και με απορρόφηση νέων κονδυλίων, με άρτιες και ολοκληρωμένες προτάσεις και μελέτες που έγκαιρα ετοιμάσαμε, καταθέσαμε και για τις οποίες τελικά αξιολογηθήκαμε με επιτυχία. Δυστυχώς, σε όλα αυτά τα σημαντικά πάντα μεγάλη απούσα είναι η πλειοψηφία της αντιπολίτευσης. Η ένταξη είναι μια ηχηρή απάντηση σε όλους αυτούς που, με τη στάση τους και τη συμπεριφορά τους, πολέμησαν και συνεχίζουν να πολεμούν λυσσαλέα και αντιπολιτευτικά με αρνητικές μόνο ψήφους τη δημοτική μας αρχή και εντέλει δυστυχώς τον ίδιο μας τον Δήμο.

Με το ίδιο πάθος και μένος δυστυχώς συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό να απαξιώνουν το έργο που επιτελείται, χωρίς να έχουν το θάρρος και το σθένος να αναγνωρίσουν οι μικρόψυχοι το ελάχιστο. Εμείς σταθεροί στις αρχές μας, παρά τα όποια προβλήματα και τις δυσκολίες, με μεθοδικότητα, με συνεχή δουλειά με οργάνωση και προγραμματισμό, αθόρυβα -όπως πρέπει να κάνουμε- συνεχίζουμε το έργο μας. Συνεχίζουμε δυναμικά για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, για τον Δήμο που αγαπάμε και το  αποδεικνύουμε κάθε μέρα έμπρακτα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet