Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τα ζητήματα ασφαλείας ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τα ζητήματα ασφαλείας ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και γενικός γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), Τάσος Μαυρίδης, όπου συναντήθηκε με συνεργάτες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και εκπροσώπους του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα ζητήματα ασφαλείας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και η ενημέρωση για τον σχεδιασμό του υπουργείου για την περιοχή.

Ο κ. Μαυρίδης, μετά την επίσκεψή του στο υπουργείο, δήλωσε:

«Συναντηθήκαμε σήμερα με τον διευθυντή του Γραφείου του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και με εκπροσώπους του Αρχηγείου. Συζητήσαμε για τα προβλήματα ασφάλειας που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας και για την ανάγκη ενίσχυσης του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος και ενημερωθήκαμε για τη λειτουργία της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και των ΟΠΚΕ στην περιοχή μας, αλλά και σε ολόκληρη την Αττική.

»Η τάξη και η ασφάλεια αποτελούν ζητήματα υψηλής προτεραιότητας  για τη δημοτική Αρχή. Συμφωνήσαμε να βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία και να οικοδομήσουμε μια σταθερή συνεργασία για την επίλυση των ζητημάτων που ανακύπτουν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet