Συμμαχία Πολιτών: Η Δημοτική Συγκοινωνία ταλαιπωρεί τους κατοίκους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Η Δημοτική Συγκοινωνία ταλαιπωρεί τους κατοίκους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

«Η Δημοτική Συγκοινωνία ταλαιπωρεί τους κατοίκους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης» τονίζει η παράταξη συμμαχία Πολιτών, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι «τα προβλήματα στην πόλη πολλαπλασιάζονται».

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη σημειώνει σχετικά: Η δημοτική συγκοινωνία το τελευταίο διάστημα έχει όλο και περισσότερα προβλήματα και ταλαιπωρεί τους κατοίκους του Δήμου μας. Και φθάσαμε στην περασμένη εβδομάδα όπου «δρομολόγια γιοκ». Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει. Τα τηλεφωνήματα που έγιναν σε μέλη και στον επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών για να παρέμβουμε ήταν πολλά. Γιατί η δημοτική συγκοινωνία πέρα από τη διευκόλυνση για τις τοπικές μετακινήσεις δίνει καθημερινά λύσεις και με τη σύνδεσή της με τον ηλεκτρικό για εκατοντάδες εργαζόμενους. Κι επειδή αυτό το φαινόμενο εκδηλώνεται πλέον σε πολλούς τομείς του Δήμου (κοινωνικό φροντιστήριο, δημοτικό ωδείο, δημοτικό στάδιο, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, πεζοδρόμια κ.λπ.) η ανησυχία μεγαλώνει. 

«Τα πράγματα έχουν ξεφύγει» τόνισε ο πρώην δήμαρχος Πεύκης, επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. «Είναι δυνατόν επειδή είχε το ένα λεωφορείο μια βλάβη να σταματάει η συγκοινωνία; Το άλλο σύγχρονο λεωφορείο που τους είχαμε παραδώσει, γιατί να είναι καιρό παρατημένο; Καλά τέτοια διάλυση έχει ο Δήμος μας; Τους είχαμε παραδώσει μια σύγχρονη δημοτική συγκοινωνία και δυο ολοκαίνουρια λεωφορεία. Δεν είναι λοιπόν μόνο το πετσόκομμα των 28 δρομολογίων την ημέρα, που τα έκαναν τέσσερις φορές λιγότερα, είναι και η εγκατάλειψη. Κάνουμε έκκληση στον δήμαρχο να ασχοληθεί λίγο με την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Γνωρίζουμε ότι θα επικαλεστεί ότι πρόσφατα  οι πολίτες του ανανέωσαν την προτίμησή τους με 42%, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι υπάρχει και ένα άλλο 58% που δεν ενέκριναν την απραξία του και την αδιαφορία του. Ψήφισαν αλλαγή. Υπάρχουν κι αυτοί» επισήμανε.

Παράλληλα, η παράταξη τονίζει:

Σημειώνουμε πάντως ότι η υποβάθμιση της δημοτικής συγκοινωνίας είχε αρχίσει από τον πρώην δήμαρχο Δ. Φωκιανό που στη θητεία του δεν πρόσθεσε στον Δήμο μας ούτε ένα ποδήλατο. Αντίθετα με την υποστήριξη και του σημερινού δημάρχου ΑΚΥΡΩΣΕ χωρίς λόγο το δημοπρατημένο έργο της ανάπλασης της Λεωφόρου Ειρήνης και το έργο της κατασκευής της νέας πλατείας της Πεύκης. Για να μην αναφερθούμε σήμερα και σε άλλα έργα.

Ειδοποίηση για βλάβη στη Δημοτική Συγκοινωνία Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet