Συμμαχία Πολιτών: Τεράστιο θράσος του δημάρχου Τ. Μαυρίδη στην υπόθεση για το ακίνητο Πουρνάρα
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Τεράστιο θράσος του δημάρχου Τ. Μαυρίδη στην υπόθεση για το ακίνητο Πουρνάρα

Στο θέμα του οικοπέδου Πουρνάρα αναφέρεται με ανακοίνωσή της η παράταξη Συμμαχία Πολιτών, με αφορμή την καταγγελία της διοίκησης του πρώην δημάρχου Πεύκης Γ. Θεοδωρακόπουλου από τον νυν δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης Τ. Μαυρίδη.

Η δημοτική παράταξη, με επικεφαλής τον Γ. Θεοδωρακόπουλο, αναφέρει σχετικά:

«Ο κατήφορος της διοίκησης του Δήμου συνεχίζεται. Και είναι φανερό ότι η θητεία του δημάρχου Τ. Μαυρίδη, που προέκυψε μετά από κομματικό αγώνα, φθάνει στο τέλος της. Και οι δικοί του, του έχουν γυρίσει την πλάτη. Ας βγει πιο πέρα από το καφέ όπου συχνάζει και ας ανοίξει την πόρτα του γραφείου να ακούσει τους δημότες και θα καταλάβει. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι αρκετοί “φίλοι του” κτυπούν άλλες πόρτες για την επόμενη ημέρα. Όπως έστρωσε όμως θα κοιμηθεί. Όπως έστρωσε στην καθαριότητα, όπως έστρωσε στην καθημερινότητα, όπως έστρωσε στα χιόνια, όπως έστρωσε στα σχολεία, όπως έστρωσε στους παιδικούς με τα υψηλότερα τροφεία στην Αττική. Όπως έστρωσε στην αδιαφάνεια, μια και έχει επτά χρόνια να κάνει δημόσιο απολογισμό. Όπως έστρωσε στα Δημοτικά Συμβούλια που τα κρατά “κλειστά” στους πολίτες. Όπως έστρωσε παντού.

Ένα άλλο προσφιλές πεδίο του ανεκδιήγητου δημάρχου είναι να χρησιμοποιεί τα μέσα του Δήμου για να επιτίθεται και να υβρίζει την αντιπολίτευση. Σας είχαμε γράψει προ ολίγων ημερών ότι είχε ονομαστικά και εγγράφως καταγγείλει τον επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Γιάννη Θεοδωρακόπουλο για δήθεν ανακοινώσεις του από την πρώτη ημέρα του χιονιά. Κάτι που δεν είχε βεβαίως συμβεί.

Τώρα τον είδαμε να καταγγέλλει εκ νέου τον πρώην δήμαρχο Πεύκης για την υπόθεση του εργοστασίου Πουρνάρα του 2007. Ναι ο άνθρωπος που διοικεί τον Δήμο από το 2011 (έως το 2014 ως στενός συνεργάτης του κ. Φωκιανού) και στη συνέχεια ως δήμαρχος… καταγγέλλει τη διοίκηση Θεοδωρακόπουλου γιατί το 2007 δεν έκανε τα χατίρια εκείνων που ήθελαν να τσιμεντοποιήσουν την πόλη και να χτίσουν μεγαθήρια σε οικόπεδο 6.553 τ.μ., απαιτώντας μάλιστα να αλλάξουμε το σχέδιο πόλης, την ώρα που η Πεύκη είχε ελάχιστους ελεύθερους χώρους. Για να προσφέρουν μόλις 600 μέτρα ελεύθερο χώρο στον Δήμο, που έτσι κι αλλιώς είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν ακάλυπτο. Μάλιστα την γενναία αυτή απόφαση της διοίκησης Θεοδωρακόπουλου υπερψήφισαν τρεις στενοί σήμερα συνεργάτες του κ. Μαυρίδη. Αλήθεια τι λέει γι’ αυτούς;

Κάθε καλόπιστος πολίτης ερωτά επίσης. Αφού εδώ και χρόνια (από το 2011-2021) ακολουθούσε την πολιτική της διοίκησης Θεοδωρακόπουλου στο θέμα αυτό και είχε το οικόπεδο προς απαλλοτρίωση (είναι μέσα στους προϋπολογισμούς που έφερνε) γιατί δεν προχώρησε; Τι συνέβη; Αλήθεια γιατί ο Δήμος επί διοίκησης Καμάρα-Μαυρίδη δεν αγόρασε το οικόπεδο Πουρνάρα σε χαμηλή τιμή όταν βγήκε σε πλειστηριασμό από την τράπεζα; Γιατί; Αλήθεια πώς συμβαίνει η εταιρεία από μόνη της να προσφέρει ως αντάλλαγμα για την τσιμεντοποίηση της περιοχής αρχικά 800τ.μ. και αργότερα να καταλήγουν σε 600 αντί, ας πούμε, για 1.000 ή 1.500τ.μ.;

Τα ερωτηματικά είναι πολλά για το πώς λειτούργησε η διοίκηση Καμάρα-Μαυρίδη έως το 2007 και στη συνέχεια από το 2011 οι επόμενες διοικήσεις του Δήμου σχετικά με το οικόπεδο Πουρνάρα. Για αυτό και θα επανέλθουμε, γιατί το θράσος του δημάρχου στην υπόθεση αυτή είναι τεράστιο. Οι ευθύνες της διοίκησης Καμάρα-Μαυρίδη για την τσιμεντοποίηση της πόλης είναι τεράστιες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet