Συμμαχία Πολιτών: Υποκλινόμαστε στους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Πεύκης
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Υποκλινόμαστε στους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Πεύκης

Πολύ θερμά σχόλια επιφύλαξε το γραφείο Τύπου της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης Λυκόβρυσης, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, στη μουσική εκδήλωση του 2ου Λυκείου Πεύκης, με θέμα «Τραγούδια του κόσμου για την Κιβωτό του Κόσμου».

Στη σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Μια πολύ ωραία εκδήλωση που, πέρα από τη μουσική παιδεία οκτώ μαθητριών και μαθητών του 2ου Λυκείου Πεύκης, έστειλε δυνατά μηνύματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης παρακολουθήσαμε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης. Αυτή η ομάδα των νέων, έχοντας την υποστήριξη των συμμαθητών τους, των καθηγητών τους και των οικογενειών τους μας χάρισαν ένα καταπληκτικό δίωρο.

Ο τίτλος ήταν της εκδήλωσης ήταν «Τραγούδια του κόσμου για την Κιβωτό του Κόσμου». Και όπως εξηγούσαν στο μικρό και λιτό προγραμματάκι τους, «μια ομάδα από οκτώ μαθήτριες και μαθητές του 2ου ΓΕΛ Πεύκης ξεκινήσαμε πριν από τρεις μήνες, περίπου, τον σχεδιασμό μιας μουσικής παράστασης με τραγούδια του κόσμου, θέλοντας να συνδυάσουμε την επιθυμία καλλιτεχνικής έκφρασης με έναν σκοπό αλληλεγγύης, επιλέγοντας την Κιβωτό του Κόσμου».

Οι πρωταγωνιστές, λέμε εμείς, οι συντελεστές, γράφουν τα παιδιά, αυτής της παράστασης ήταν οι Ευάγγελος Λαζαρίδης, Κατερίνα Κουτσονικόλα (καλλιτεχνική επιμέλεια – πιάνο), Φάνης Μπαρδαμάσκος (κιθάρα), Ηλιάνα Αλεξανδρή, Μαργαρίτα Καλογρίδου, Κατερίνα Κουτσονικόλα, Χρύσα Κουτσονικόλα, Ελισάβετ Παπαδοπούλου, Ειρήνη Παπαθανασίου (φωνές), Μαργαρίτα Καλογρίδου (χορογραφίες).

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011, επί θητείας του οποίου άνοιξε το θέατρο δωρεάν στα σχολεία του Δήμου χωρίς όρους και προϋποθέσεις, έδωσε το «παρών» και συνεχάρη τους συντελεστές, τους εκπαιδευτικούς, τη διευθύντρια κ. Κουραμπέα και τις οικογένειες των παιδιών.

Την παράσταση, πέρα από τους συμμαθητές τους, την παρακολούθησαν και παιδιά από το παράρτημα Παλλήνης, που εκπροσωπούσαν τον πατέρα Αντώνιο, τον εμπνευσμένο κληρικό που με μια μεγάλη ομάδα έχουν δημιουργήσει την Κιβωτό του Κόσμου.

Συγχαρητήρια στη θαυμάσια ομάδα του 2ου ΓΕΛ που, σε δύσκολες εποχές, εκπέμπει αυτά τα μηνύματα και αυτή την υγεία, συγχαρητήρια σε όσες και όσους βοήθησαν αυτή την ομάδα. Υποκλινόμαστε. Σήμερα οι οκτώ μαθητές πήραν όλα τα βραβεία. Και ο σκοπός που έδωσαν την παράσταση ήταν ο καλύτερος. Η Κιβωτός του Κόσμου, με τον εμπνευσμένο κληρικό, τον πατέρα Αντώνιο, ήταν η καλύτερη επιλογή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet