Σύλλογος Γονέων 2ου Δημοτικού Πεύκης: Επιδιωκόμενη πλήρης απαξίωση του σχολείου μας
Κοινωνία

Σύλλογος Γονέων 2ου Δημοτικού Πεύκης: Επιδιωκόμενη πλήρης απαξίωση του σχολείου μας

Την αντίθεσή του στην τοποθέτηση προκατασκευασμένων αιθουσών στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης για τις ανάγκες εφαρμογής της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης εκφράζει ο Σύλλογος Γονέων Μαθητών του Σχολείου.

Σε επιστολή του προς όλους τους συναρμόδιους φορείς, συμπεριλαμβανομένου και του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ο Σύλλογος επισημαίνει ότι για την απόφαση τοποθέτησης των αιθουσών στο συγκεκριμένο σχολείο «δεν υπήρξε καμία απολύτως σοβαρή και εμπεριστατωμένη αιτιολογία» και ότι τους καθιστά υπεύθυνους για την ασφάλεια όλων των μαθητών που θα βρίσκονται εντός του χώρου του σχολείου.

Παράλληλα, ο Σύλλογος επισημαίνει ότι επελέγη μόνον το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης για να επωμιστεί το «βάρος» εφαρμογής της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης και δεν επελέγη η λύση του επιμερισμού των παιδιών σε περισσότερα από ένα σχολεία.

Τέλος, αναμένοντας από τους συναρμόδιους φορείς απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτει ο Σύλλογος τονίζει ότι θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου «να μην υποβαθμισθεί και απαξιωθεί το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης» και καθιστά όλους τους συναρμόδιους φορείς υπεύθυνους για την «επιδιωκόμενη πλήρη απαξίωση του σχολείου».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet