Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 στις 19:00 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης». Τη βασιλόπιτα ευλόγησαν οι ιερείς των ενοριών της πόλης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Δημήτριος Κοκορόσκος και Παναγιώτης Ιωάννου, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και Ηλίας Κατσαρός, όπως και οι εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων Ιορδάνης Βογιατζόγλου, Παναγιώτης Ασβεστάς, η πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας, Άννα Ασπραδάκη, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, Γιώργος Τσόλας και Γιάννης Μαρμαγγιόλης, η εκπρόσωπος του Κοινοτικού Συμβουλίου Πεύκης Ρένα Λογαρά, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Κυδωνάκης και Δημήτρης Πατουλιάς.

Παρόντες, επίσης, ήταν ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης, Διονύσης Μανιάτης, ο γενικός γραμματέας της ΑΣΓΜΕ, πρόεδρος της Ένωσης Αμαρουσίου και δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου Βασίλης Μπούρας, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής, Θανάσης Καρελιώτης, διευθυντές σχολείων, πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων γονέων και άλλων συλλόγων και φορέων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης ευχαριστεί τα καταστήματα «Stefanos jewellery» και «Είδωλο» για τα δωράκια που αντιστοιχούσαν στα φλουριά, καθώς και όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και εύχεται ένα «Ευτυχισμένο, Ειρηνικό και Δημιουργικό 2020».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet