Τμήματα εξ αποστάσεως μάθησης από το ΚΔΒΜ Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τμήματα εξ αποστάσεως μάθησης από το ΚΔΒΜ Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Η δημοτική αρχή ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης, το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο ΚΔΒΜ του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα μέσω τηλεκπαίδευσης για τα ακόλουθα προγράμματα:

  Τίτλος Προγράμματος Διάρκεια σε Ώρες
1 Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα – e-επιχειρείν 25
2 Ιστορία της Τέχνης 25
     3 Ιταλικά για τον τουρισμό (Α1-Α2) 25
4 Αγγλικά για τον τουρισμό 25
5 Διαχείριση εργασιακού άγχους/Εναρμόνιση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής 25
6 Εκμάθηση Ποντιακής Διαλέκτου 150

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων οι οποίοι διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (ηλεκτρονικό υπολογιστή, tablet κλπ και σύνδεση στο διαδίκτυο), επισημαίνει η διοίκηση.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση και αποστολή στο e-mail: [email protected] της σχετικής αίτησης, (βλ. συνημμένα αρχεία) με επισύναψη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου και έγκυρη διεύθυνση e-mail.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», όπως σημειώνει η δημοτική αρχή.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης: 

  • Τηλ. αριθμοί επικοινωνίας: 210 6145147 & 148.
  • Ταχ. Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 15Α, Πεύκη.
  • Email: [email protected] 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet