Τον νέο διευθυντή  της ΕΛ.ΑΣ. για τη Βορειοανατολική Αττική συνάντησε ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τον νέο διευθυντή της ΕΛ.ΑΣ. για τη Βορειοανατολική Αττική συνάντησε ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης

Τον νέο διευθυντή της Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, ταξίαρχο Παναγιώτη Κολλιντζά, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης. Η συνάντηση ακολούθησε την επίσκεψη του δημάρχου στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στις 10/1 και τη συνάντηση με τον προκάτοχο του κ. Κολλιντζά, κ. Ρόκκο στις 22/1, που αφορούσαν θέματα τάξης και ασφάλειας στην περιοχή.

Ο κ. Μαυρίδης, μετά τη συνάντηση με τον νέο διευθυντή, δήλωσε:

«Βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία σε όλα τα επίπεδα. Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκα στο γραφείο μου τον νέο διευθυντή, αρμόδιο για την περιοχή μας, σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποίησα με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και με τον προκάτοχό του στη Διεύθυνση.

»Το προσεχές διάστημα θα συνεργαστούμε με σκοπό την εφαρμογή ενός οργανωμένου σχεδίου, το οποίο θα λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες του Δήμου μας. Εύχομαι στον κ. ταξίαρχο καλή επιτυχία και αναμένουμε το επόμενο διάστημα να τονωθεί η αστυνομική παρουσία στην περιοχή, ώστε να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet