«Όλοι Μαζί Μπορούμε» και στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

«Όλοι Μαζί Μπορούμε» και στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», οργανώνει δράση με στόχο τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά των οικογενειών του Δήμου που το έχουν ανάγκη. Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 1:00 το μεσημέρι, στο πλαίσιο της δράσης «Το παιδί πάνω από όλους», θα συγκεντρωθούν καινούργια ή μεταχειρισμένα (σε άριστη κατάσταση) σχολικά είδη:

  • στην Πεύκη, στην πλατεία Σοφούλη ή, σε περίπτωση βροχής, στο Πολυιτατρείο του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης (Ελ. Βενιζέλου 15Α) .
  • στη Λυκόβρυση, στην πλατεία Ηρώων ή, σε περίπτωση βροχής, στο Δημοτικό Κατάστημα Λυκόβρυσης (Αγίας Βαρβάρας 25)

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Και αυτή τη νέα σχολική χρονιά ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη όλων των ευάλωτων συμπολιτών μας. Σε αυτή την τόσο δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι και ειδικότερα τα παιδιά, είναι στο χέρι μας να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα, για να επιστρέψει με χαμόγελο στο σχολείο. Για αυτό στηρίζουμε την πρωτοβουλία του “Όλοι Μαζί Μπορούμε” και καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet