100 εθελοντές στήριξαν την αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

100 εθελοντές στήριξαν την αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης».

Όπως ενημέρωσε η δημοτική αρχή, προσήλθαν συνολικά 112 εθελοντές, από τους οποίους οι 100 έδωσαν αίμα, ενώ δέκα ήταν οι πολίτες που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου.

Σημειώνεται ότι με μέριμνα του Δήμου και του Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» ελήφθησαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας που έχουν επιβληθεί από τον ΕΟΔΥ για την προστασία από την Covid-19. Ως χορηγοί συμμετείχαν στην εκδήλωση ο παραδοσιακός φούρνος Αναστασόπουλου, η Pizza Fan, ο «Σκλαβενίτης» και ο φούρνος Βαζάκας.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Σε αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο λόγω της πανδημίας για άλλη μια φορά τριψήφιος αριθμός εθελοντών αιμοδοτών προσήλθε για να επιτελέσει το καθήκον του. Οι εθελοντές αιμοδότες με αυτή τους την προσφορά συνεισφέρουν στην τράπεζα αίματος του Δήμου μας, που μπορεί να καλύψει σε περίπτωση ανάγκης τους ιδίους ή συγγενικά τους πρόσωπα.

»Ευχαριστούμε όλους τους εργαζομένους και τους εθελοντές που εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία και το Νοσοκομείο “Αγία Σοφία” για τη συμβολή του, καθώς και τους χορηγούς μας που σταθερά υποστηρίζουν τις δράσεις μας. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε πάνω από όλα τους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Δίνω αίμα σημαίνει δίνω ζωή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet