Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης εύχεται καλή σχολική χρονιά
Κοινωνία

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης εύχεται καλή σχολική χρονιά

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς για το έτος 2016-2017 ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης εύχεται καλή σχολική χρονιά.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του ο κ. Τ. Μαυρίδης σημειώνει:

«Σήμερα ανοίγουν όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλης της χώρας. Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει, νέοι στόχοι και νέα οράματα δρομολογούνται. Προτεραιότητα του Δήμου αλλά και δική μου προσωπικά, όπως κάθε χρόνο, είναι να δημιουργήσουμε το καλύτερο περιβάλλον και τις ιδανικότερες συνθήκες, μέσα στις οποίες θα φοιτούν όλοι οι μαθητές όλων των σχολείων του Δήμου. Όλοι μας, οφείλουμε να είμαστε δίπλα στους μαθητές, συμπαραστάτες και αρωγοί ώστε να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες που θα τους οδηγήσουν στην πρόοδο και την επιτυχία.

»Από τη θέση μου, εύχομαι ολόψυχα στους εκπαιδευτικούς και δασκάλους, να έχουν μια γόνιμη και παραγωγική χρονιά, ενώ στους γονείς, τους στυλοβάτες κάθε οικογένειας, εύχομαι να έχουν υπομονή και ουσιαστική δύναμη ψυχής. Για όλους τους μαθητές των σχολείων του Δήμου μας τους εύχομαι από καρδιάς, να δούνε τον κόσμο γύρω τους θετικά για να προσπαθήσουν να τον κάνουν καλύτερο. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας, η ελπίδα στον ουρανό που όλοι αναζητούμε.

»Εύχομαι λοιπόν δύναμη σε όλους μας και καλή σχολική χρονιά!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet