94 εθελοντές στήριξαν την αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στις 19/9
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

94 εθελοντές στήριξαν την αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στις 19/9

Άλλη μία αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 19/9/2022, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης». Συγκεκριμένα, έδωσαν αίμα 94 εθελοντές, από τους 105 που προσήλθαν συνολικά, ενώ 14 ήταν οι πολίτες που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης.

Παρούσες στην αιμοδοσία ήταν η Ολυμπιονίκης της πάλης και πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΕΕΟ) Βούλα Ζυγούρη και η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής και ειδική γραμματέας της ΕΕΟ Χαρά Καρυάμη, τις οποίες υποδέχθηκε η αντιδήμαρχος Νότα Σοκορέλη.

Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι με μέριμνα του Δήμου και του Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» ελήφθησαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας που έχουν επιβληθεί από τον ΕΟΔΥ για την προστασία από τον covid-19. Ως χορηγοί συμμετείχαν στην εκδήλωση τα καταστήματα της Λυκόβρυσης Παραδοσιακός Φούρνος Αναστασόπουλου, η Pizza Fan, ο «Σκλαβενίτης» και ο Φούρνος Βαζάκας.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Σε αυτή τη χρονική περίοδο, που το αίμα καθίσταται ακόμη πιο πολύτιμο λόγω της πανδημίας, για άλλη μια φορά μεγάλος αριθμός εθελοντών αιμοδοτών προσήλθε για να επιτελέσει το καθήκον του. Οι εθελοντές αιμοδότες με αυτή τους την προσφορά συνεισφέρουν στην τράπεζα αίματος του Δήμου μας, που μπορεί να καλύψει σε περίπτωση ανάγκης τους ιδίους ή συγγενικά τους πρόσωπα. Ευχαριστούμε όλους τους εργαζομένους και τους εθελοντές που εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία και το Νοσοκομείο Αγία Σοφία για τη συμβολή του, καθώς και τους χορηγούς μας που σταθερά υποστηρίζουν τις δράσεις μας. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε πάνω από όλα τους εθελοντές αιμοδότες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Δίνω αίμα σημαίνει δίνω ζωή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet