95 άτομα συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

95 άτομα συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Άλλη μια αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης πραγματοποιήθηκε τη  Δευτέρα 5/4/2020, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκη», με μεγάλη επιτυχία, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, έδωσαν αίμα 95 εθελοντές, από τους 106 που προσήλθαν συνολικά, ενώ 21 ήταν οι πολίτες που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Η διοίκηση σημειώνει ότι με μέριμνα του Δήμου και του Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» ελήφθησαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας, που έχουν επιβληθεί από τον ΕΟΔΥ για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Ως χορηγοί συμμετείχαν στην εκδήλωση ο Παραδοσιακός Φούρνος Αναστασόπουλου, η Pizza Fan, ο «Σκλαβενίτης» και ο Φούρνος Βαζάκας, επισημαίνει η δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Σε μία δύσκολη χρονική συγκυρία λόγω της πανδημίας, τριψήφιος αριθμός εθελοντών αιμοδοτών προσήλθε για να επιτελέσει το καθήκον του. Οι εθελοντές αιμοδότες με αυτή τους την προσφορά συνεισφέρουν στην τράπεζα αίματος του Δήμου μας, που μπορεί να καλύψει σε περίπτωση ανάγκης τους ιδίους ή συγγενικά τους πρόσωπα.

»Ευχαριστούμε όλους τους εργαζομένους και τους εθελοντές που εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία και το Νοσοκομείο “Αγία Σοφία” για τη συμβολή του, καθώς και τους χορηγούς μας. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους εθελοντές αιμοδότες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Δίνω αίμα σημαίνει δίνω ζωή».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet