Ένα παλαιός Μαγκουφανιώτης στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Πολιτική

Ένα παλαιός Μαγκουφανιώτης στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Στο πλευρό του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου και της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Λυκόβρυσης-Πεύκης τάχτηκε ένας από τους παλιότερους κατοίκους της Πεύκης. Είναι ο Νίκος Μεϊμάρογλου, ο οποίος γεννήθηκε στον προσφυγικό συνοικισμό, όταν η περιοχή λεγόταν ακόμα Μαγκουφάνα. Η παρουσία του για πρώτη μάλιστα φορά στα δημοτικά πράματα έρχεται να συνδέσει την παλιά πόλη με τη νέα, το παρελθόν μα το παρόν και το μέλλον, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, το οποίο συνεχίζει ως εξής:

Ο Νίκος Μεϊμάρογλου, ο οποίος έχει την εκτίμηση όλων των παλιών Πευκιωτών και όχι μόνο, τόνισε αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο:

«Αποφάσισα να κατέβω στις δημοτικές εκλογές για να βοηθήσω την πόλη μου. Καθημερινά, περπατώντας στις γειτονιές, βλέπω τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου μου, για τα οποία πρέπει να δοθούν λύσεις. Κατεβαίνω ως υποψήφιος με τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο γιατί αγαπάει την πόλη. Το διαπιστώσαμε όλοι στην πρώτη του θητεία, που δούλεψε τόσο καλά και ανέβασε την ποιότητα ζωής στην Πεύκη. Σήμερα έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη την παρουσία του γιατί τα πράματα, λόγω της κρίσης, είναι πολύ δύσκολα και είναι ο μοναδικός υποψήφιος δήμαρχος που και ξέρει και μπορεί. Είναι ο πλέον κατάλληλος, δεν μπορεί να κάνουμε πειραματισμούς. Ο Δήμος μας τον έχει ανάγκη»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet