Η Ελένη Μπουτάτη στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Πολιτική

Η Ελένη Μπουτάτη στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Μια σημαντική προσωπικότητα του Δήμου ενισχύει το ψηφοδέλτιό της η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Πεύκης – Λυκόβρυσης. Όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Γιάννης Θεοδωρακόπουλος υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου θα είναι και η κυρία Ελένη Μπουτάτη, αν. καθηγήτρια Παθολογίας, Σακχαρώδη Διαβήτη, Λοιμωξιολόγος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Ανταποκρίθηκα με χαρά στην πρόταση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου για να βοηθήσω τον Δήμο μου στα θέματα υγείας. Είμαι κάτοικος της Πεύκης περισσότερα από 15 χρόνια και εκτιμώ το έργο του και το όραμά του για τον τόπο μας. Από τη δική μου πλευρά θα καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε πολλά θέματα που αφορούν την υγεία των κατοίκων και κατά συνέπεια να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους» τόνισε η κ. Ελ. Μπουτάτη, της οποίας ο σύζυγος, Δημήτρης Σκούφης, ήταν δήμαρχος Λυρκείας, που λόγω “Καλλικράτη” συγχωνεύτηκε με το Δήμο Άργους.

Ο κ. Γ. Θεοδωρακόπουλος ευχαρίστησε την καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής για τη συμμετοχή της στα κοινά της πόλης μας και ιδιαιτέρως γιατί έχει ήδη έτοιμες σημαντικές προτάσεις που μπορούν να εφαρμοστούν την επομένη ημέρα των εκλογών και να βοηθήσουν τους κατοίκους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet