Θα συνεργαστούν με τη Μ. Γώγου
Πολιτική

Θα συνεργαστούν με τη Μ. Γώγου

Οι αντιδήμαρχοι Προκόπης Μπελεχρής και Γιώργος Κωνσταντόπουλος καθώς και η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Κική Νικολαροπούλου ανακοινώνουν την πρόθεσή τους να κατέβουν στις δημοτικές εκλογές  με την υποψήφια δήμαρχο, γιατρό Μαρία Γώγου. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Η ελληνική οικογένεια σφυροκοπείται από τις αποφάσεις της κρατικής μηχανής. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση βάλλεται.

Από τη στιγμή που ο επιτυχημένος Δήμαρχος Δημήτρης Φωκιανός αποφάσισε να μη συμμετάσχει στις επόμενες δημοτικές εκλογές, αυτομάτως θα πάψει να υπάρχει και η παράταξή του. Οι αποτυχημένες εσωτερικές διεργασίες που ακολούθησαν και οι οποίες έχουν ήδη καταγγελθεί από την πλειοψηφία της παράταξης, σηματοδοτήθηκαν από την αποχή των περισσοτέρων μελών της. Ο ίδιος ο κ. Φωκιανός, σε δημόσια τοποθέτησή του, τόνισε ότι τα μέλη της παράταξης έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ελεύθερα με ποιον υποψήφιο δήμαρχο θα συνεργαστούν στις εκλογές του Μαΐου.

Η τρέχουσα διοίκηση του Δήμου έχει ήδη ενημερώσει τους πολίτες για το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει στον οικονομικό, πολιτιστικό, αθλητικό, περιβαλλοντικό και εκπαιδευτικό τομέα. Και τα τρία στελέχη της δημοτικής αρχής που πραγματοποιήσαμε αυτό το έργο, οι αντιδήμαρχοι Προκόπης Μπελεχρής και Γιώργος Κωνσταντόπουλος, αλλά και η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Κική Νικολαροπούλου, αξιολογήσαμε με σοβαρότητα τις υπάρχουσες υποψηφιότητες. Μετά από μεγάλη περίσκεψη, κρίνοντας με τα σημερινά δεδομένα αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την υποψήφια δήμαρχο γιατρό Μαρία Γώγου.

Καλούμε τους πολίτες να σταθούν μακριά από δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, μακριά από μηχανισμούς και παλαιοκομματικές πρακτικές. Πρέπει όλοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια διατήρησης όλων αυτών που με τόσο κόπο έχουμε κατακτήσει και να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός Δήμου που θα είναι δίπλα στους πολίτες, θα αγκαλιάζει τους αδύναμους και θα δίνει προοπτικές στους νέους.

Γιώργος Κωνσταντόπουλος – Βασιλική Νικολαροπούλου – Προκόπης Μπελεχρής

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet