Κάλεσμα στην Ημέρα του Δημότη από τη ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Πολιτική

Κάλεσμα στην Ημέρα του Δημότη από τη ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Ανοιχτό κάλεσμα προς τους πολίτες Λυκόβρυσης-Πεύκης, προκειμένου να παραβρεθούν στην Ημέρα Δημότη, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (13/11/2014) απευθύνουν ο επικεφαλής της παράταξης ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Μανόλης Πάγκαλος και η δημοτική σύμβουλος Εύη Βατσακλή – Παπαδημούλη. Στην ίδια ανακοίνωση, καλούνται οι δημότες να αντιδράσουν στην πρόθεση της δημοτικής αρχής να αυξήσει τον δημοτικό φόρο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση.

Μετά την απόπειρα θεσμικής παρεκτροπής εκ μέρους της δημοτικής αρχής και την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης, δεν αναβάλλεται η Ημέρα του Πολίτη στην ερχόμενη πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Νοεμβρίου.

Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

τους κατοίκους του Δήμου μας να προσέλθουν κανονικά στη Συνεδρίαση της Πέμπτης 13/11/2014, στις 18:00 και να καταθέσουν τα ερωτήματά τους και τις απόψεις τους στην προ ημερησίας διάταξης ώρα τους.

Όσον αφορά στο μείζον ζήτημα της αύξηση του δημοτικού φόρου, τονίζουμε ότι σε περίοδο πολλαπλής φορολόγησης από τη συγκυβέρνηση ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΠΑΣΟΚ, είναι εντελώς αβάσιμη, λογικά και ηθικά καταδικαστέα, κάθε προσπάθεια επιπλέον φορολόγησης σε τοπικό επίπεδο.

Αντί η δημοτική αρχή να προσπαθεί να εγκολπωθεί 120 χιλιάδες ευρώ σε βάρος των πολιτών, για να ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό της, να μειώσει τις δαπάνες της.

Η αύξηση οποιουδήποτε δημοτικού φόρου ή τέλους και η επιβάρυνση των πολιτών πρέπει να αποτραπεί.

Παράλληλα, εκτιμούμε ότι επιβάλλεται η μείωση του φόρου που πληρώνουν οι Λυκοβρυσιώτες συμπολίτες μας και η εξομοίωσή του στο χαμηλότερο ποσό, με το οποίο μέχρι σήμερα επιβαρύνονται οι κάτοικοι της Πεύκης.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να διατρανώσουν, με την παρουσία τους, την αντίθεσή τους στη φορολόγησή τους.

Μανόλης Στ. Πάγκαλος,

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής Ριζοσπαστικής Ανατροπής Λυκόβρυσης – Πεύκης

Εύη Βατσακλή – Παπαδημούλη

Δημοτική Σύμβουλος Ριζοσπαστικής Ανατροπής Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet