Κάλεσμα στο Δ.Σ. για τον προϋπολογισμό από την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Πολιτική

Κάλεσμα στο Δ.Σ. για τον προϋπολογισμό από την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Σε μαζική συμμετοχή στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014, όπου θα συζητηθεί ο προϋπολογισμός του Δήμου, καλεί τους πολίτες η παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, με επικεφαλής τη Μαρία Γώγου, προκειμένου να «διατρανώσουν την αντίθεσή τους» στην αύξηση των δημοτικών φόρων, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ θεωρεί τη διαδικασία ψήφισης του προϋπολογισμού του Δήμου μας πολύ σοβαρή διαδικασία, καθόσον αυτός αφορά όλους τους δημότες.

Όταν μάλιστα συμπεριλαμβάνεται στον υπό ψήφιση προϋπολογισμό και αύξηση των δημοτικών φόρων, τότε το θέμα καθίσταται μείζον και σαν τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλους μας.

Σε μια εποχή όπου η πολιτεία βομβαρδίζει καθημερινά τους πολίτες με νέους φόρους και αυξήσεις υφιστάμενων, δεν μπορούμε παρά να είμαστε αντίθετοι σε λογικές αύξησης της φορολογίας.

Η αντίθεσή μας αυτή έχει να κάνει πρώτον, με τη φιλοσοφία της πολιτικής των αυξήσεων των φόρων, οι πολίτες δεν αντέχουν πια ούτε 10 λεπτά επιβάρυνση της ήδη δυσβάστακτης φορολόγησής τους, και δεύτερον με τις σκοπιμότητες που οι εμπνευστές τους προτάσσουν.

Αν δεν μπορεί η δημοτική αρχή, ένα ποσό ύψους λίγο περισσότερο των 100.000 ευρώ να τα εξοικονομήσει από περιορισμό των δαπανών (π.χ. των κάθε είδους συμβούλων που προσλαμβάνονται συνεχώς), τότε δεν μπορεί να πιστεύει ότι μπορεί να οδηγήσει τον Δήμο και τους συμπολίτες μας σε καλύτερες μέρες! Το αντίθετο…

Καλούμε,

όλους τους φορείς που δραστηριοποιούνται στο όρια του Δήμου μας και όλους τους δημότες συμπολίτες μας, να διατρανώσουν την αντίθεσή τους σε τέτοιες λογικές, παριστάμενοι μαζικά στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 13/11/2014 και ώρα 18:00 στην Ημέρα του Δημότη, που θα πραγματοποιηθεί κανονικά μετά τις έντονες αντιδράσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet