Λυκόβρυση Πεύκη.-: Αιτήματα προς τη δημοτική Αρχή Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Λυκόβρυση Πεύκη.-: Αιτήματα προς τη δημοτική Αρχή Λυκόβρυσης – Πεύκης

Αιτήματα προς τη δημοτική Αρχή Λυκόβρυσης – Πεύκης υπέβαλε σήμερα, Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση Πεύκη.-.

Συγκεκριμένα, υποβλήθηκαν τα εξής:

1. Αίτημα συνάντησης με τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τ. Μαυρίδη, με συγκεκριμένα θέματα συζήτησης (Αριθμός πρωτοκόλλου 5376/30-3-2018).

2. Αίτημα προς τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Κ. Νικολιδάκη, για παροχή πλήρους αντιγράφου του φακέλου για το ημιτελές κλειστό της Λυκόβρυσης (Αριθμός πρωτοκόλλου 5375/30-3-2018).

3. Αίτημα προς τον πρόεδρο του ΠΕΑΠ, Χρ. Φωτίδη, για παροχή στοιχείων σχετικά με τις παραχωρήσεις των υποδομών του Νομικού Προσώπου σε συλλόγους και φορείς, τα έσοδα του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης και την εξοικονόμηση πόρων από τη χρήση του στεγάστρου στο κολυμβητήριο της Πεύκης (Αριθμός πρωτοκόλλου 626/30-3-2018).

Επίσης, μετά από πρωτοβουλία της παράταξης και με προηγούμενη ενημέρωση της προέδρου του ΚΟΙΠΑΠ, Α. Ασπραδάκη, ορίστηκε συνάντηση με την κ. Βαρδάκου, διευθύντρια της Διεύθυνσης Παιδικής Φροντίδας του ΚΟΙΠΑΠ τη Μεγάλη Δευτέρα στις 10:00 π.μ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet