Με τον αντιπεριφερειάρχη Γ. Καραμέρο συναντήθηκε ο Τ. Μαυρίδης
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Με τον αντιπεριφερειάρχη Γ. Καραμέρο συναντήθηκε ο Τ. Μαυρίδης

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργου Καραμέρου και του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη στην Αγία Παρασκευή.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η εκπόνηση σχεδίου, σε συνεργασία με όμορους δήμους, για την αξιοποίηση της απόβλητης και υπολειμματικής στερεής βιομάζας (κλαδέματα κ.ά.) αλλά και των ανακυκλώσιμων υλικών, στο πλαίσιο των τοπικών σχεδίων διαχείρισης απορριμμάτων που έχει προτείνει η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Συζητήθηκε επίσης το ζήτημα της ανάπλασης και του κολυμβητηρίου του Ο.Τ. 9, στη Λυκόβρυση, καθώς, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «με τη χρονική παράταση που δόθηκε στο έργο από την Περιφέρεια εκκρεμεί το αίτημα του Δήμου για κάλυψη του 30% του κόστους που βαραίνει τον Δήμο (περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ). Κανονικά θα προχωρήσουν μέσα στο 2015 τα έργα στο δημοτικό στάδιο και στο κλειστό γυμναστήριο της Πεύκης».

Τέλος, ο κ. Μαυρίδης πρότεινε στον κ. Καραμέρο τη διοργάνωση ημερίδας για το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Αττικής, τον αναπτυξιακό προγραμματισμό και το Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης (ΣΕΣ) 2014-2020, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης με τη συμμετοχή όλων των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα, κάτι που, όπως αναφέρει η ανακοίνωση «έγινε αποδεκτό και κρίνεται αναγκαίο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet