Νέο μέλος στη Λυκόβρυση Πεύκη 2020
Πολιτική

Νέο μέλος στη Λυκόβρυση Πεύκη 2020

Με ένα νέο μέλος ενισχύθηκε η δημοτική ομάδα Λυκόβρυση Πεύκη 2020. Πρόκειται για τη Μαρία (Μαρηλια) Νικολαΐδου η οποία θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στο γραφείο Τύπου της ομάδας.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της δημοτικής ομάδας:

Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα ακόμα μέλος της δημοτικής μας ομάδας Λυκόβρυση – Πεύκη 2020.

Νικολαΐδου Μαρία (Μαρηλια), εκλεκτό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας η οποία θα προσφέρει τις υπηρεσίες της  στο Γραφείο Τύπου της ομάδας μας.

Η Νικολαΐδου Μαρία (Μαρηλια) γεννήθηκε στην Πεύκη και είναι γόνος παραδοσιακής οικογένειας της Πεύκης. Είναι μητέρα δύο παιδιών της Ιννόπης (1996) και του Αναστάσιου (2002) Μαραθωνίτη.

Φοίτησε στα σχολεία της πόλης μας, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο. Σπούδασε υπάλληλος Γραμματείας και Λογιστηρίου καθώς και ειδικές σπουδές στο ΙΕΚ Carriera και στην Academia della Moda di Napoli, modelist και patronist. Ομιλεί πολύ καλά Αγγλικά και Ιταλικά και αρκετά καλά τα Γαλλικά. Γνωρίζει πολύ καλά Η/Υ Microsoft Office (Word και Internet).

Έχει εργαστεί σύμφωνα με τα προσόντα της σε μεγάλες επιχειρήσεις, στην Αθήνα καθώς και στην Academia della moda di Napoli ως αναπληρώτρια καθηγήτρια modelist. Έχει εργαστεί ως γραμματέας σε γραφείο πολιτικού μηχανικού. Εργάστηκε ως ιδιώτης modelist – patronist αρκετά χρόνια και τα τελευταία χρόνια διατηρούσε Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων ως ανεξάρτητος συνεργάτης εμπορικού αντιπροσώπου υλικών δημ. έργων και άλλων προϊόντων.

Είναι άτομο άκρως επικοινωνιακό, με πολλά και ποικίλα ενδιαφέροντα στον χώρο των Δημοσίων Σχέσεων. Έχει δραστηριοποιηθεί έντονα στα κοινά της πόλης μας και είναι γνώστης των αναγκών και των προβλημάτων της. Ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος το 1990 με τον συνδυασμό Πεύκη 2000.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet