Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης στο προσυνέδριο της ΚΕΔΕ στο Λουτράκι
Πολιτική

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης στο προσυνέδριο της ΚΕΔΕ στο Λουτράκι

Στο προσυνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) το οποίο διεξήχθη στο Λουτράκι παρευρέθηκε την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Αναστάσιος Μαυρίδης.

Με τις δύο εκδηλώσεις διαλόγου, στην Αθήνα και το Λουτράκι, 20 και 22 Απριλίου αντίστοιχα, ολοκληρώθηκαν οι προσυνεδριακές διαδικασίες της ΚΕΔΕ ενόψει του τακτικού συνεδρίου της που θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκιδική από τις 7 έως τις 9 Μαΐου με θέμα «Η Αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους Πολίτες μπροστά».

Στην τελευταία αυτή προσυνεδριακή εκδήλωση της ΚΕΔΕ, συμμετείχαν όλοι οι Δήμοι της Αττικής και της Πελοποννήσου ενώ τα θέματα που συζητήθηκαν, πέραν της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα αποθετικά των ταμείων των Δήμων, αφορούσαν την χωροταξία, τις υποδομές, το περιβάλλον καθώς και ζητήματα πολιτικής προστασίας.

Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν με ομιλία του προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, του δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων Γιώργου Γκιώνη, του προέδρου της ΠΕΔ Αττικής και δημάρχου Ν. Ιωνίας, Ηρακλή Γκότση και του προέδρου της ΠΕΔ Πελοποννήσου και δημάρχου Άργους Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου.

Τα συμπεράσματα όλων των προσυνεδριακών συζητήσεων θα αποτελέσουν τη βάση διαβούλευσης για το Ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ, όπου και θα διαμορφωθεί το νέο στρατηγικό σχέδιο δράσεων και πρωτοβουλιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τα επόμενα χρόνια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet