Παναγιώτης Αγγελικόπουλος: Οι λόγοι που στηρίζω τον Μάριο Ψυχάλη και τον Δήμο Μπροστά+
Πολιτική

Παναγιώτης Αγγελικόπουλος: Οι λόγοι που στηρίζω τον Μάριο Ψυχάλη και τον Δήμο Μπροστά+

Με ανακοίνωσή του, ο Παναγιώτης Αγγελικόπουλος εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να επιλέξει να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης με τον συνδυασμό Δήμος Μπροστά+ και τον υποψήφιο δήμαρχο Μάριο Ψυχάλη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αγγελικόπουλος τονίζει:

Ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, πριν αποφασίσω ποιον υποψήφιο δήμαρχο θα στηρίξω, έκανα την απαραίτητη για μένα σύγκριση μεταξύ όλων των άξιων υποψηφίων δημάρχων.

Κατέληξα ότι το καταλληλότερο πρόσωπο που χρειάζεται σήμερα ο Δήμος μας είναι ο επικεφαλής του συνδυασμού Δήμος Μπροστά+, Μάριος Ψυχάλης. Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο ευπροσήγορο, που αφουγκράζεται την κοινωνία, ακούει με προσοχή τη γνώμη των συνδημοτών του και τους προβληματισμούς τους, ενώ είναι ανοιχτός σε νέες προτάσεις που θα βελτιώσουν την εικόνα του Δήμου μας. Με την αποδεδειγμένη ικανότητα παραγωγής έργου, μπορεί να μας οδηγήσει στη δημιουργία ενός πρωτοποριακού Δήμου.

Τέλος, προσωπικά έχω όλη τη διάθεση, αλλά και τον απαραίτητο χρόνο, να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του Δήμου μας και να εργαστώ για ένα καλύτερο αύριο της όμορφης πόλης μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet