Για το διαδημοτικό γήπεδο και το ΣΒΑΚ των δύο Δήμων συζήτησαν Στράτος Σαραούδας και Τάσος Μαυρίδης
Κοινωνία

Για το διαδημοτικό γήπεδο και το ΣΒΑΚ των δύο Δήμων συζήτησαν Στράτος Σαραούδας και Τάσος Μαυρίδης

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εργασίας των δημάρχων Μεταμόρφωσης και Λυκόβρυσης -Πεύκης Στράτου Σαραούδα και Τάσου Μαυρίδη αντίστοιχα, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή Μεταμόρφωσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Μεταμόρφωσης Χριστίνα Αντωνοπούλου, η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Λυκόβρυσης- Πεύκης Μαρία Μουρατίδου, καθώς και οι διευθύντριες των Τεχνικών Υπηρεσιών των δύο Δήμων Ιουλία Πίπου και Μερσίνα Κλεάνθη.

Τα κύρια ζητήματα που συζητήθηκαν, ήταν το διαδημοτικό γήπεδο, το οποίο αδειοδοτήθηκε, και οι εργασίες αναβάθμισής του που σύντομα ξεκινούν αρχικά στο στέγαστρο, στις εξέδρες και τον φωτισμό του με LED, καθώς και τη συντήρηση των γηπέδων beach volley και τένις.

Στη συνέχεια συζητήθηκε το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), ιδιαίτερα στα σημεία όπου εφάπτονται οι δύο Δήμοι, μέσα στα πλαίσια του κοινού συμφέροντος και της καλής γειτονίας.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας δήλωσε:

«Είχαμε σήμερα με τον γείτονα συνάδελφο μια εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση τόσο για το ΣΒΑΚ, όσο και για το Διαδημοτικό μας γήπεδο, στο οποίο μετά τη τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, περίφραξης και πρόσφατης αδειοδότησής του, θα συνεχιστούν οι εργασίες στο στέγαστρο, στις εξέδρες, τον φωτισμό και τα παραπλήσια γήπεδα.

Εργασίες οι οποίες θα οδηγήσουν στην αξιοποίηση των πραγματικών του δυνατοτήτων και άρα στην αναβάθμιση του Αθλητισμού στην ευρύτερη περιοχή. Ένα ιδιαίτερα καλό νέο, σε συνέχεια και άλλων σημαντικών έργων στον αθλητισμό, όπως το πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένο Δημοτικό Κολυμβητήριο και φυσικά την επικείμενη εγκατάσταση του γηπέδου με αερουποστηριζόμενο θόλο στο οικόπεδο δίπλα στο νεότευκτο 2ο Λύκειο Μεταμόρφωσης».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε: 

«Η καλή κατάσταση των αθλητικών μας χώρων αποτελεί κεντρική προτεραιότητα για τη δημοτική μας αρχή. Για αυτό τον λόγο αναλάβαμε την εργολαβία ύψους 500.000 ευρώ για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο Διαδημοτικό γήπεδο, έργο του οποίου το κόστος μοιραστήκαμε οι δύο Δήμοι. Ενώ προχωράμε με εργασίες στο στέγαστρο, τις εξέδρες, τον φωτισμό και τα παραπλήσια γήπεδα, και συνεχίζουμε τη συνεργασία με τον συνάδελφο δήμαρχο Στράτο Σαραούδα, προκειμένου να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο τις υποδομές του προς όφελος των πολιτών των δύο Δήμων που αθλούνται σε αυτό.

Επίσης συζητήσαμε τα θέματα βιώσιμης κινητικότητας καθώς τα Σχέδια μας που εκπονούνται αλληλοεπηρεάζονται λόγω της γειτνίασης. Η καλή συνεργασία ανάμεσα στους όμορους Δήμος αποτελεί προπαιτούμενο για την αποτελεσματική επίλυση ζητημάτων κοινού ενδιαφέροντος».

Η ανακοίνωση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για τη συνάντηση:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet