Πρωτομηνιάτικη προσχώρηση Στ. Μονεμβασιώτη στην παράταξη της διοίκησης του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Πολιτική

Πρωτομηνιάτικη προσχώρηση Στ. Μονεμβασιώτη στην παράταξη της διοίκησης του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Τον δημοτικό σύμβουλο Σταύρο Μονεμβασιώτη υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου. Κατά τη συνάντηση οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις, ο κ. Μονεμβασιώτης κατέθεσε μια σειρά από προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου και συμφώνησαν να συνεργαστούν με μοναδικό γνώμονα το καλό του Δήμου.

Με τον παραπάνω τρόπο κοινοποιεί η δημοτική αρχή την πρωτομηνιάτικη ουσιαστικά προσχώρηση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης Δήμος Μπροστά+ στην παράταξη της διοίκησης.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ τον κ. Μονεμβασιώτη, έναν συνάδελφο με πολύ μεγάλη εμπειρία, τόσο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και εν γένει στη Δημόσια Διοίκηση, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, ώστε να συμμετέχει ουσιαστικά και εποικοδομητικά με την εμπειρία του και τις γνώσεις του σε ένα νέο ξεκίνημα για τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης μέσα από μια συνεργασία».

Ο κ. Μονεμβασιώτης από την πλευρά του δήλωσε: «Με μοναδικό γνώμονα το καλό του Δήμου και μπροστά στην πρόκληση των μεγάλων θεμάτων που έχουμε μπροστά μας, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του δημάρχου για ένα νέο ξεκίνημα για τον Δήμο μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet