Σε απευθείας μετάδοση εφεξής οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτική

Σε απευθείας μετάδοση εφεξής οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σε νέα ψηφιακή εποχή περνά ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης όσον αφορά την ενημέρωση των δημοτών – πολιτών. Από την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024, οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδονται πλέον ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα και από το κανάλι του Δήμου στο youtube.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, υλοποιώντας την προεκλογική της δέσμευση, η νέα δημοτική αρχή, σε συνεργασία με την υπηρεσία μηχανοργάνωσης και το προσωπικό του Δήμου και χωρίς την ελάχιστη οικονομική δαπάνη, προχώρησε στη ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους δημότες να παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν για τα τεκταινόμενα.

Οι ζωντανές μεταδόσεις θα πραγματοποιούνται σε κάθε συνεδρίαση. Οι δημότες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν, μπορούν να το κάνουν με δύο τρόπους:

  • Μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.
  • Μέσα από το επίσημο κανάλι του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στο youtube.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε σχετικά: «Είναι μια σημαντική ημέρα για την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κάθε πολίτης αυτής της πόλης, από όποιο σημείο κι αν βρίσκεται, άκουσε για πρώτη φορά ιστορικά και διαχρονικά τους δημότες που μας έκαναν την τιμή να παραβρεθούν στη συνεδρίαση του σώματος. Ευχαριστώ θερμά τον προϊστάμενο της υπηρεσίας μηχανοργάνωσης Γιάννη Δεληγιαννίδη και τους συνεργάτες μας, οι οποίοι εργάστηκαν, ώστε χωρίς να επιβαρύνουμε ούτε ένα ευρώ τον προϋπολογισμό του Δήμου, εφεξής να έχουμε αυτή τη δυνατότητα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet