Τάσος Μαυρίδης: Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας τον Νίκο Φάββα
Πολιτική

Τάσος Μαυρίδης: Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας τον Νίκο Φάββα

Στη δημοτική παράταξη Πόλη της Ζωής μας, του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσου Μαυρίδη, εντάσσεται ο Νικόλαος Φάββας, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πεύκης.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία:

«Καλωσορίζουμε τον Νίκο στη ομάδα μας, έναν νέο και  ιδιαίτερα δραστήριο πολίτη της Πεύκης. Με τις γνώσεις του και την εμπειρία του μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί, με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για έναν ακόμη πιο φιλικό, σύγχρονο, και αποτελεσματικό Δήμο».

Ποιος είναι ο Νίκος Φάββας

Ο Νίκος Φάββας  γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε επεξεργασία εικόνας και ήχου. Εργάστηκε επί 23 χρόνια ως διευθυντικό στέλεχος σε ιδιωτικές επιχειρήσεις εμπορίου και πωλήσεων. Πιστοποιήθηκε ως εκπαιδευτής ενηλίκων σε προγράμματα ποιοτικής εξυπηρέτησης και ανάπτυξης πωλήσεων.

Είναι εμπνευστής start up εταιρείας κοινής ωφέλειας, παροχής υπηρεσιών και ιδιοκτήτης Online καταστήματος.

Κατοικεί στην Πεύκη 43 χρόνια και έχει μια κόρη 4 χρονών. Ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών στην Άνω Πέυκη, ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος του 15ους συμβουλίου του Α’ Λυκείου Πεύκης και ενεργό μέλος της τοπικής ομάδας μπάσκετ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet